Какви фризури се носеле годината кога сте се родиле?

Смена на модните трендови не ги одминува ниту фризурите. Од кратки до долги, секоја година носи некоја нова актуелност, а воедно нуди и шанса да го смените вашиот изглед. Од друга страна пак, желбата да се биде тренди знае да доведе до униформираност и ископиран изглед, без разлика за кој сегмент од модната индустрија или индустријата за убавина се