притисни ентер »

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин". Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин". Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Актерот одбива да ја види штотуку родената ќерка, барал тест за татковство

Актерот одбива да ја види штотуку родената ќерка, барал тест за татковство

Овен (49) ја добил ќеркичката Лили, од врската со девојката Варуни Вонсвиратс. Со неа Овен бил во врска пет 5 години, со прекини, а иако беебто се родило минатиот месец, славниот татко сè уште не ја видел. Холивудскиот актер Овен Вилсон наводно не сака да ја види својата штотуку родена ќерка. Медиумите наведуваат дека барал ДНК анализа, за потврда

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Овен Вилсон бара тест за татковство за бебето на поранешната девојка

Овен Вилсон бара тест за татковство за бебето на поранешната девојка

Холивудскиот актер Овен Вилсон наводно не сака да ја види штотуку родената ќерка. Тој побарал ДНК анализа за да се докаже дали е татко на женското бебе што го роди неговата поранешна девојка пред три недели. Вилсон (49) и Варуни Вонгсивиратес беа заедно, со прекини, околу пет години. Тој побара ДНК тест уште кога таа во јуни таа објави дека е бремена

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

Холивудскиот глумец Овен Вилсон не сака да ја види својата ќерка Лајла која се роди минатиот месец. Актерот досега не ја посетил, а потпишал и на суд дека не сака да ја посетува ниту да има старателство врз неа. Лејла е ќерка на Овен и Варуни Вонгсвиратес со која глумецот имал врска од скоро пет години, но во текот на врската често раскинувале. Откако

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Холивудскиот актер Овен Вилсон, имено, не сака да ја види својата новородена ќерка Лајла. Иако не останал во контакт со ниту една од мајките на неговите двајца синови, Овен ги презел татковските должности и бил среќен да поминува време со момчињата, но, според  „Ју-ес магазин“, тој нема такви намери со својата ќерка. Малата Лајла е родена минатиот

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Холивудскиот актер Овен Вилсон, имено, не сака да ја види својата новородена ќерка Лајла. Иако не останал во контакт со ниту една од мајките на неговите двајца синови, Овен ги презел татковските должности и бил среќен да поминува време со момчињата, но, според  „Ју-ес магазин“, тој нема такви намери со својата ќерка. Малата Лајла е родена минатиот

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Холивудскиот актер Овен Вилсон, имено, не сака да ја види својата новородена ќерка Лајла. Иако не останал во контакт со ниту една од мајките на неговите двајца синови, Овен ги презел татковските должности и бил среќен да поминува време со момчињата, но, според  „Ју-ес магазин“, тој нема такви намери со својата ќерка. Малата Лајла е родена минатиот

loading...
Овен Вилсон бара тест за татковство за бебето на поранешната девојка

Овен Вилсон бара тест за татковство за бебето на поранешната девојка

Холивудскиот актер Овен Вилсон наводно не сака да ја види штотуку родената ќерка. Тој побарал ДНК анализа за да се докаже дали е татко на женското бебе што го роди неговата поранешна девојка пред три недели. Вилсон (49) и Варуни Вонгсивиратес беа заедно, со прекини, околу пет години. Тој побара ДНК тест уште кога таа во јуни таа објави дека е бремена

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Овен Вилсон одбива да ја види својата новородена ќерка

Овен Вилсон одбива да ја види својата новородена ќерка

Актерот Овен Вилсон наводно не сака да ја види својата новородена ќерка. Медиумите пишуваат дека побарал ДНК аналаиза со која ќе потврди дека тој е татко на девојчето Лили која е родена пред три недели. Овен, ќерката Лили ја доби од врската со поранешната девојка Варуни. Тие биле во врска пет години, иако Лили е родена пред три недели, нејзиниот татко

Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

Овен Вилсон одбива да ја види својата ќерка

Холивудскиот глумец Овен Вилсон не сака да ја види својата ќерка Лајла, која се роди минатиот месец. Актерот досега не ја посетил, а потпишал и на суд дека не сака да ја посетува ниту да има старателство врз неа. Лејла е ќерка на Овен и Варуни Вонгсвиратес со која глумецот имал врска од речиси пет години, но во текот на врската често раскинувале. Откако

Славниот актер одбива да ја види штотуку родената ќерка, бара тест за татковство

Славниот актер одбива да ја види штотуку родената ќерка, бара тест за татковство

Медиумите наведуваат дека побарал со ДНК анализа да се потврди дека е тој таткото на девојчето Лили, кое е родено пред три недели. Овен (49) Лили ја добил во врската со поранешната девојка Варуни Вонсвиратс. Со неа Овен, со неколку прекини, бил во врска околу пет години, а иако девојчето е родено минатиот месец, славниот татко се уште не ја видел.

ФОТО: Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

ФОТО: Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

ФОТО: Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка

Овен Вилсон не сака да ја види новородената ќерка, ниту пак, да има каков било контакт со неа во иднина, пишува „Ју-ес Магазин“. Познатиот холивудски заводник не остана во врска ниту со мајките на претходните негови два сина, но ги прифати татковските обврски, и редовно ги посетува. Сепак, според неименуван извор близок до актерот, со малата Лајла