притисни ентер »

Зафир Хаџиманов денеска беше погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов денеска беше погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Познатиот пејач, композитор, актер и поет Зафир Хаџиманов ја загуби битката со коронавирусот на 27 март, а денес беше испратен на своето вечно почивалиште на Новите гробишта во Белград. Хаџиманов беше погребан само во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, поради пандемијата на коронавирусите… Почина Зафир Хаџиманов Но, како што

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште Македонскиот пејач Зафир Хаџиманов кој исто така беше и филмски актер и композитор денеска беше испратен на своето вечно почивалиште. Тој ја загуби битката со коронавирусот на 27 март минатиот месец, а денеска кругот на најблиското семејство и пријатели се простија за последен пат од него. Инаку телото

Последно збогум: Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште

Последно збогум: Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште

Mакедонскиот пејач Зафир Хаџиманов кој исто така беше и филмски актер и композитор денеска беше испратен на своето вечно почивалиште. Тој ја загуби битката со коронавирусот на 27 март минатиот месец, а денеска кругот на најблиското семејство и пријатели се простија за последен пат од него. Инаку телото на Зафир било кремирано, а неговиот син Васил

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште – Семејството и пријателите се простија од него

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште – Семејството и пријателите се простија од него

Македонскиот пејач Зафир Хаџиманов кој исто така беше и филмски актер и композитор денеска беше испратен на своето вечно почивалиште. Тој ја загуби битката со  коронавирусот на 27 март минатиот месец, а денеска кругот на најблиското семејство и пријатели се простија за последен пат од него. Инаку телото на Зафир било кремирано, а неговиот син Васил

Само со најблиските, денеска беше погребан Зафир Хаџиманов во Белград

Само со најблиските, денеска беше погребан Зафир Хаџиманов во Белград

Денеска во новите гробишта во Белград во Алеата на заслужните граѓани беше погребан легендарниот актер, пејач и композитор Зафир Хаџиманов. Заради пандемијата на погребот присуствуваа само најблиските роднини и пријатели, а како што прокоментира неговиот син Васил, достоен погреб и испраќање на неговиот татко ќе му приредат откако пандемијата ќе заврши

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов почина поради компликации со коронавирусот на 27 март, погребот беше одржан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој беше испратен на вечно почивање во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, бидејќи условите поради пандемијата на коронавирус не дозволуваат

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Србија- Македонскиот пејач, композитор, глумец и поет Зафир Хаџиманов кој почина на 78 години од компликации на коронавирусот на 27 март, беше погребан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој беше испратен на вечното почивалиште во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите,

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов почина поради компликации со коронавирусот на 27 март, погребот беше одржан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој беше испратен на вечно почивање во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, бидејќи условите поради пандемијата на коронавирус не дозволуваат

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште – наместо ковчег семејството се одлучи за овој обред, најавија погреб кога ќе заврши пандемијата

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште – наместо ковчег семејството се одлучи за овој обред, најавија погреб кога ќе заврши пандемијата

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште – наместо ковчег семејството се одлучи за овој обред, најавија погреб кога ќе заврши пандемијата Македонскиот пејач Зафир Хаџиманов кој исто така беше и филмски актер и композитор денеска беше испратен на своето вечно почивалиште. Тој ја загуби битката со вирусот на 27 март минатиот месец, а денеска во

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште

Зафир Хаџиманов испратен на вечното почивалиште

Македонскиот пејач Зафир Хаџиманов кој исто така беше и филмски актер и композитор денеска беше испратен на своето вечно почивалиште. Тој ја загуби битката со  коронавирусот на 27 март минатиот месец, а денеска кругот на најблиското семејство и пријатели се простија за последен пат од него. Инаку телото на Зафир било кремирано, а неговиот син Васил

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов почина поради компликации со коронавирусот на 27 март, погребот беше одржан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој беше испратен на вечно почивање во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, бидејќи условите поради пандемијата на коронавирус не дозволуваат

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов погребан во Алејата на заслужните граѓани во Белград

Зафир Хаџиманов почина поради компликации со коронавирусот на 27 март, погребот беше одржан денес на Новите гробишта во Белград, а неговата урна беше положена во Алејата на заслужните граѓани. Тој беше испратен на вечно почивање во кругот на најблиските членови на семејството и пријателите, бидејќи условите поради пандемијата на коронавирус не дозволуваат

Предраг Живковиќ Тозовац ќе биде погребан во Алејата на заслужни граѓани

Предраг Живковиќ Тозовац ќе биде погребан во Алејата на заслужни граѓани

Предраг Живковиќ Тозовац ќе биде погребан во Алејата на заслужни граѓани Градоначалникот на Белград проф. Д-р Зоран Радојичиќ одобри големиот српски фолк музичар Предраг Живковиќ Тозовац да биде погребан во Алејата на заслужни граѓани на Новите гробишта во Белград. – Великанот на народната музика нè напушти. Тој беше единствениот меѓу изведувачите