притисни ентер »

(Видео) Кинез направил специјална носилка за неговото бебе во доба на коронавирус

(Видео) Кинез направил специјална носилка за неговото бебе во доба на коронавирус

Чао Јунџи татко на двемесечно бебе во Шангај направил носилка за бебе опремена со систем за прочистување на воздухот за да го сочува своето дете од инфекцијата на коронавирус. Триесетгодишниот Чао, го преуредил транспортерот за мачки за да направи носилка која се затвора и има монитор за квалитетот на воздухот, кој ја покажува концентрацијата на јаглен

(Видео) Кинез направил специјална носилка за неговото бебе во доба на коронавирус

(Видео) Кинез направил специјална носилка за неговото бебе во доба на коронавирус

Чао Јунџи татко на двемесечно бебе во Шангај направил носилка за бебе опремена со систем за прочистување на воздухот за да го сочува своето дете од инфекцијата на коронавирус. Триесетгодишниот Чао, го преуредил транспортерот за мачки за да направи носилка која се затвора и има монитор за квалитетот на воздухот, кој ја покажува концентрацијата на јаглен

(ВИДЕО) ИНОВАЦИЈА ВО ИЗОЛАЦИЈА – НЕВЕРОЈАТНО, ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА НАПРАВИЛ НОСИЛКА ЗА БЕБЕ: На транспортер за мачки го вградил ова за да безгрижно прошетаат!

(ВИДЕО) ИНОВАЦИЈА ВО ИЗОЛАЦИЈА – НЕВЕРОЈАТНО, ВО ВРЕМЕ НА КОРОНА НАПРАВИЛ НОСИЛКА ЗА БЕБЕ: На транспортер за мачки го вградил ова за да безгрижно прошетаат!

Таткото на двомесечно бебе во Шангај изградил бејби носилка со систем за прочистување на воздухот за да го заштити своето бебе од инфекција на корона вирусот. Као Јунџ (30) реконструирал транспортер за мачки за да направи носилка што се затвора и има монитор за квалитет на воздухот што ја прикажува концентрацијата на јаглерод диоксид внатре. “Поради