притисни ентер »

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар и Стража. – За македонски државјани се затворени сите гранични премини за излез од државата. Затворени се сите гранични премини за влез во државата за странски државјани, патници и возила, освен

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Ѓавато и Плетвар. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар

Магла и слаби врнежи од снег на Ѓавато и Плетвар

Магла и слаби врнежи од снег на Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Ѓавато и Плетвар. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар и Стража. – За македонски државјани се затворени сите гранични премини

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Ѓавато и Плетвар. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар и Стража. – За македонски државјани се затворени сите гранични премини

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

Намалена видливост поради магла на Попова Шапка, Ѓавато и Плетвар

– Намалена видливост, поради појава на магла, од 50 до 100 метри има на Попова Шапка и на планинските премини Ѓавато и Плетвар. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинските премини Ѓавато, Плетвар и Стража. – За македонски државјани се затворени сите гранични

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите гранични

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите гранични премини за излез од државата. Затворени се сите гранични премини за влез во државата за странски државјани, патници и возила,

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите гранични

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите гранични

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите гранични

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози во западните и југозападните делови од државата, додека на некои од повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурните екипи на ЈП Македонијапат. Во останатите делови од државата коловозите се наместа влажни. Врнежи од снег со среден

Магла на Шапка и Плетвар, во Маврово и на Стража снег

Магла на Шапка и Плетвар, во Маврово и на Стража снег

Поради појава на магла има намалена видливост на Попова Шапка до 20 метри и на планинскиот премин Плетвар од 50 до 80 метри, информираат од Автомотосојузот на Македонија во дневниот утрински извештај за состојбата на патиштата. Инаку, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози во западните и југозападните делови од државата,

Магла на Шапка и Плетвар, во Маврово и на Стража снег

Магла на Шапка и Плетвар, во Маврово и на Стража снег

Поради појава на магла има намалена видливост на Попова Шапка до 20 метри и на планинскиот премин Плетвар од 50 до 80 метри, информираат од Автомотосојузот на Македонија во дневниот утрински извештај за состојбата на патиштата. Инаку, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози во западните и југозападните делови од државата,

Магла на Шапка и Плетвар, во Маврово и на Стража снег

Магла на Шапка и Плетвар, во Маврово и на Стража снег

Поради појава на магла има намалена видливост на Попова Шапка до 20 метри и на планинскиот премин Плетвар од 50 до 80 метри, информираат од Автомотосојузот на Македонија во дневниот утрински извештај за состојбата на патиштата. Инаку, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози во западните и југозападните делови од државата,

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

Намалена видливост поради магла кај Попова Шапка, Маврово и Ѓавато

– Поради појава на магла денеска има намалена видливост од 50 до 100 метри на Попова Шапка, Маврово и на планинскиот премин Ѓавато. Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози. Врнежи од слаб снег има на планинскиот премин Ѓавато. Од АМСМ потсетуваат дека за македонски државјани се затворени сите

Магла на Шапка и Плетвар, снег во Маврово и на Сража

Магла на Шапка и Плетвар, снег во Маврово и на Сража

Намалена видливост до 20 метри, поради појава на магла, утринава има на Попова Шапка и на планинскиот премин Плетвар каде видливоста е од 50 до 80 метри. Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот премин Стража, а со слаб интензитет на планинските превои Буково и Ѓавато. Од Автомото сојузот информираат дека сообраќајот

Состојба на патиштата низ Македонија: Еве каде вее снег, а каде има магла и одрони

Состојба на патиштата низ Македонија: Еве каде вее снег, а каде има магла и одрони

Состојба на патиштата низ Македонија: Еве каде вее снег, а каде има магла и одрони Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани, по влажни коловози во западните и југозападните делови од државата, додека на некои од повисоките места наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурните екипи на ЈП Македонијапат. Во

Магла на Шапка и Плетвар, снег во Маврово и на Сража

Магла на Шапка и Плетвар, снег во Маврово и на Сража

Врнежи од снег со среден интензитет се бележат во Маврово и на планинскиот премин Стража, а со слаб интензитет на планинските превои Буково и Ѓавато. Од Автомото сојузот информираат дека сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловози во западните и југозападните делови од државата, додека на некои од повисоките места наместа