притисни ентер »

(Видео) Алтернативна верзија на серијата „Пријатели“ за време на пандемијата

(Видео) Алтернативна верзија на серијата „Пријатели“ за време на пандемијата

Еден корисник на „Јутјуб“ создаде алтернативна верзија на серијата „Пријатели“ земајќи ја предвид моменталната пандемија на коронавирусот. Неговата верзија ги става главните јунаци во карантин. Видеото е наречено „Confinés“, што во превод значи „Затворени“. Се состои од исечени кадри од различни епизоди кои се споени така што да изгледа дека Рејчел,

(Видео) Алтернативна верзија на серијата „Пријатели“ за време на пандемијата

(Видео) Алтернативна верзија на серијата „Пријатели“ за време на пандемијата

Еден корисник на „Јутјуб“ создаде алтернативна верзија на серијата „Пријатели“ земајќи ја предвид моменталната пандемија на коронавирусот. Неговата верзија ги става главните јунаци во карантин. Видеото е наречено „Confinés“, што во превод значи „Затворени“. Се состои од исечени кадри од различни епизоди кои се споени така што да изгледа дека Рејчел,