притисни ентер »

Ова е најслушаната песна во светот во самоизолација

Ова е најслушаната песна во светот во самоизолација

Плејлистите во светот покажале дека не сме изгубиле смисла за хумор во изолација. Последните неколку месеци светот е заклучен во домовите, каде што ја следи ситуацијата со коронавирусот. Страотните бројки кои растеле од ден во ден, извештаите, приказни за вакцините… овој стрес единствено го отргаа најдрагите, со кои „останавме заклучени“: добра книга,

Ова е најслушаната песна во самоизолација

Ова е најслушаната песна во самоизолација

Плејситите во светот покажале дека не сме изгубиле хумор во изолација. Последните неколку месеци светот е заклучен во домовите, каде што ја следи ситуацијата со коронавирусот. Страотните бројки кои растеле од ден во ден, извештаите, приказни за вакцините… овој стрес единствено го отргаа најдрагите, со кои „останавме заклучени“: добра книга, култна