Сабота во џинс + кожена јакна + беретка

Добро утро! Викендот стартуваше, а ние за денес ви подготвивме една порелаксирана комбинација. Се одлучивме за џинс (на сликата е искинат, но вие можете да го замените со вашите омилени фармерки), топла блуза и кожена јакна со нагласени ракави. Комбинацијата вклучува и впечатливи модни додатоци - беретка и црвени чизми до глужд, како и мала практична