притисни ентер »

Видео: Зарина сама се качи на врвот на Кајмакчалан и запеа

Видео: Зарина сама се качи на врвот на Кајмакчалан и запеа

Дваесет и петгодишна двојка со псевдоним Зарина на својот ФБ профил напиша „Кајмакчалан , Ниџе. (27.01.2019) Сред лута зима широко се отвори небо сино, со поглед кон Солунско поле на 2524 м.н.в. ...со полни гради, гласно и од срце - Ој Зарино Првасевдо! Зарина сама се качи на врвот на Кајмакчалан и запеа стара македонска охридска песна. На Ниџе, во