притисни ентер »

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Холивудскиот актер Бредли Купер и моделката Ирина Шајк се разделија по четиригодишна врска, пишува рускиот магазин Gazeta.ru, повикувајќи се на таблоидот „МТО“. Тие наводно не се заедно од крајот на февруари. Ни Ирина ни Бредли засега не ја потврдија, ниту ја демантиpaа информацијата. „Бредли отсекогаш сакал неговиот приватен живот да остане тajна,

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Холивудскиот актер Бредли Купер и моделката Ирина Шајк се разделија по четиригодишна врска, пишува рускиот магазин Gazeta.ru, повикувајќи се на таблоидот „МТО“. Тие наводно не се заедно од крајот на февруари. Ни Ирина ни Бредли засега не ја потврдија, ниту ја демантиpaа информацијата. „Бредли отсекогаш сакал неговиот приватен живот да остане тajна,

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Холивудскиот актер Бредли Купер и моделката Ирина Шајк се разделија по четиригодишна врска, пишува рускиот магазин Gazeta.ru, повикувајќи се на таблоидот „МТО“. Тие наводно не се заедно од крајот на февруари. Ни Ирина ни Бредли засега не ја потврдија, ниту ја демантиpaа информацијата. „Бредли отсекогаш сакал неговиот приватен живот да остане тajна,

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Холивудскиот глумец Бредли Купер и моделот Ирина Шајк се разделија по четиригодишна врска, пишува рускиот магазин Gazeta.ru, повикувајќи се на таблоидот „МТО“. Тие наводно не се заедно од крајот на февруари. Ни Ирина ни Бредли засега не ја потврдиле, ниту демантиpaле информацијата. „Бредли отсекогаш сакал неговиот приватен живот да остане тajна, а

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Холивудскиот глумец Бредли Купер и моделот Ирина Шајк се разделија по четиригодишна врска, пишува рускиот магазин Gazeta.ru, повикувајќи се на таблоидот „МТО“. Тие наводно не се заедно од крајот на февруари. Ни Ирина ни Бредли засега не ја потврдиле, ниту демантиpaле информацијата. „Бредли отсекогаш сакал неговиот приватен живот да остане тajна, а

Руските медиуми наголемо пишуваат за раскинувањето на Ирина и Бредли, но Леди Гага нема врска со тоа

Руските медиуми наголемо пишуваат за раскинувањето на Ирина и Бредли, но Леди Гага нема врска со тоа

Како што пишува „Gazeta.ru“, Ирина и Бредли наводно не се заедно од крајот на февруари 2019 година. Руските новинари масовно пишуваат за раскинувањето на една од најубавите двојки во Холивуд. Сепак, наведуваат дека таа информација прв ја пласирал таблоидот „MTO“, кој се повикал на сосема доверлив извор. Руските медиуми во последните неколку часа масовно

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Се разделија Бредли Купер и Ирина Шајк

Холивудскиот актер Бредли Купер и моделката Ирина Шајк се разделија по четиригодишна врска, пишува рускиот магазин Gazeta.ru, повикувајќи се на таблоидот „МТО“. Тие наводно не се заедно од крајот на февруари. Ни Ирина ни Бредли засега не ја потврдија, ниту ја демантиpaа информацијата. „Бредли отсекогаш сакал неговиот приватен живот да остане тajна,

Ирина Шајк и Бредли Купер се разведуваат?!

Ирина Шајк и Бредли Купер се разведуваат?!

Ирина Шајк и Бредли Купер се разведуваат?! Најубавата двојка во Холивуд, актерот Бредли Купер и неговата сопруга манекенката Ирина Шајк се разведуваат пренесуваат дел од руските медиуми. Љубовта згаснала по четири години брак, пренесуваат руските медиуми. „Газета ру“ пренесува дека 33 годишната Ирина и единаесет години повозрасниот Бредли наводно од

Бредли и Ирина се разведуваат!

Бредли и Ирина се разведуваат!

Љубовта згаснала по четири години брак, пренесуваат руските медиуми. „Газета ру“ пренесува дека 33 годишната Ирина и единаесет години повозрасниот Бредли наводно  од февруари годинава веќе не живеат заедно, по флерот на Купер со светската музичка ѕвезда Леди гага на доделувањето на Оскарите. Сепак неколку дена по Оскарите  Бредли и Ирена беа сликани

Ирина Шајк и Бредли Купер се разведуваат

Ирина Шајк и Бредли Купер се разведуваат

Руските новинари масовно пишуваат за разводот на еден од најубавите парови во Холивуд, сепак наведуваат дека таа информација прв ја пласирал таблоидот “MTO”, кој се повикал на сосема доверлив извор. Руските медиуми во последните неколку часа масовно почнале да известуваат за тоа дека Ирина Шајк и Бредли Купер наводно се разведуваат. Како што пишува

Руските медиуми пишуваат за развод на Ирина Шајк и Бредли Купер, но Лејди Гага нема врска со тоа

Руските медиуми пишуваат за развод на Ирина Шајк и Бредли Купер, но Лејди Гага нема врска со тоа

Руските новинари масовно пишуваат за разводот на еден од најубавите парови во Холивуд, сепак наведуваат дека таа информација прв ја пласирал таблоидот "MTO", кој се повикал на сосема доверлив извор. Руските медиуми во последните неколку часа масовно почнале да известуваат за тоа дека Ирина Шајк и Бредли Купер наводно се разведуваат. Како што пишува