притисни ентер »

Жена од Пробиштип е повредена при експлозија на плинска боца

Жена од Пробиштип е повредена при експлозија на плинска боца

Повредена жена откако експлодирала плинска боца во нејзиниот дом во Пробиштип. Во Полициската станица Пробиштип вчера во 12.10 часот е пријавено дека во дом на ул.„Плавица“ во Пробиштип, сопственост на Ј.Ј.(61) и С.Ј. од Пробиштип, експлодирала плинска боца. Ј.Ј. се здобила со повреди и е пренесена во Клиничката болница Штип за укажување лекарска помош

Повредена жена при експлозија на плинска боца во Пробиштип

Повредена жена при експлозија на плинска боца во Пробиштип

Повредена жена била пренесена во болница откако експлодирала плинска боца во Пробиштип. -На 09.06.2021 околу 12.10 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во дом на ул.„Плавица“ во Пробиштип, сопственост на Ј.Ј.(61) и С.Ј. од Пробиштип,  експлодирала плинска боца, велат од МВР. Притоа, со повреди се здобила Ј.Ј. и била пренесена

Тешко повредена жена во експлозија на плинска боца во Пробиштип

Тешко повредена жена во експлозија на плинска боца во Пробиштип

Шеесет и шестгодишна жена од Пробиштип е повредена откако вчера во нејзиниот дом експлодирала плинска боца. Жената била пренесена во Клиничката болница Штип за укажување лекарска помош. Увид на местото извршила екипа од Полициската станица Пробиштип и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Тешко повредена жена во експлозија на плинска боца во Пробиштип

Тешко повредена жена во експлозија на плинска боца во Пробиштип

Шеесет и шестгодишна жена од Пробиштип е повредена откако вчера во нејзиниот дом експлодирала плинска боца. Жената била пренесена во Клиничката болница Штип за укажување лекарска помош. Увид на местото извршила екипа од Полициската станица Пробиштип и се преземаат мерки за расчистување на случајот. Би можело да ве интересира 788 санкции за брзо возење

Повредена жена откако експлодирала плинска боца во нејзиниот дом

Повредена жена откако експлодирала плинска боца во нејзиниот дом

Повредена жена откако експлодирала плинска боца во нејзиниот дом На 09.06.2021 околу 12.10 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во дом на ул.„Плавица“ во Пробиштип, сопственост на Ј.Ј.(61) и С.Ј. од Пробиштип, експлодирала плинска боца. Притоа, со повреди се здобила Ј.Ј. и била пренесена во Клиничката болница Штип за укажување

Експлодирала плинска боца во Пробиштип- жена повредена

Експлодирала плинска боца во Пробиштип- жена повредена

Повредена жена била пренесена во болница откако експлодирала плинска боца во Пробиштип. -На 09.06.2021 околу 12.10 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во дом на ул.„Плавица“ во Пробиштип, сопственост на Ј.Ј.(61) и С.Ј. од Пробиштип,  експлодирала плинска боца, велат од МВР. Притоа, со повреди се здобила Ј.Ј. и била пренесена

Едно лице повредено од експлозија на плинска боца во Пробиштип

Едно лице повредено од експлозија на плинска боца во Пробиштип

Вчера околу 12.10 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во дом на ул.„Плавица“ во Пробиштип, сопственост на Ј.Ј.(61) и С.Ј. од Пробиштип,  експлодирала плинска боца. Притоа, со повреди се здобила Ј.Ј. и била пренесена во Клиничката болница Штип за укажување лекарска помош. Увид на местото извршила екипа од Полициската станица Пробиштип

Експлодирала плинска боца во Пробиштип- жена тешко повредена

Експлодирала плинска боца во Пробиштип- жена тешко повредена

Жена со тешки повреди била пренесена во болница откако експлодирала плинска боца во Пробиштип. -На 09.06.2021 околу 12.10 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во дом на ул.„Плавица“ во Пробиштип, сопственост на Ј.Ј.(61) и С.Ј. од Пробиштип,  експлодирала плинска боца, велат од МВР. Притоа, со повреди се здобила Ј.Ј. и била пренесена

Повpeдeна една жена при ekcплозија на плинска боца

Повpeдeна една жена при ekcплозија на плинска боца

Жена завршила со повреди при експлозија на плинска боца во Пробиштип. На 09.06.2021 околу 12.10 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во дом на ул.„Плавица” во Пробиштип, сопственост на Ј.Ј.(61) и С.Ј. од Пробиштип, експлодирала плинска боца. Притоа, со повреди се здобила Ј.Ј. и била пренесена во Клиничката болница Штип за укажување

Жена повредена во екплозија на гасна боца во куќа во Пробиштип

Жена повредена во екплозија на гасна боца во куќа во Пробиштип

На 09.06.2021 околу 12.10 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во дом на ул.„Плавица” во Пробиштип, сопственост на Ј.Ј.(61) и С.Ј. од Пробиштип,  експлодирала плинска боца. Притоа, со повреди се здобила Ј.Ј. и била пренесена во Клиничката болница Штип за укажување лекарска помош. Увид на местото извршила екипа од Полициската станица