притисни ентер »

Астрономски календар: Денеска сонцето ќе грее до 19:48 часот

Астрономски календар: Денеска сонцето ќе грее до 19:48 часот

Денеска е сабота, 18 мај 2019 година, 138-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 227 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 12 минути, а ќе зајде во 19 часот и 48 минути. Денов трае 14 часа и 36 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 19 часот и 23 минути, а ќе зајде во 5 часот и 8 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е петок, 17 мај 2019 година, 137-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 228 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 13 минути, а ќе зајде во 19 часот и 47 минути. Денов трае 14 часа и 34 минути. Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 18 часот и 13 минути, а ќе зајде во 4 часот и 36 минути.

Астрономски календар: Денешниот ден трае 14 часа и 34 минути

Астрономски календар: Денешниот ден трае 14 часа и 34 минути

Денеска е петок, 17 мај 2019 година, 137-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 228 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 13 минути, а ќе зајде во 19 часот и 47 минути. Денов трае 14 часа и 34 минути. Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 18 часот и 13 минути, а ќе зајде во 4 часот и 36 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е четврток, 16 мај 2019 година, 136-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 229 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 14 минути, а ќе зајде во 19 часот и 46 минути. Денов трае 14 часа и 32 минути. Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 17 часот и 2 минути, а ќе зајде во 4 часот и 5 минути.