притисни ентер »

Никогаш нема да ги загубите домашните миленици со MyKi Pet

Никогаш нема да ги загубите домашните миленици со MyKi Pet

Еден од кошмарите на сопствениците на домашни миленици е да го загинат својот миленик. Барање по Facebook групи, па закачување на огласи во населбата, сè само да се пронајде миленикот. За среќа технологијата нуди подобри решенија, а сега едно вакво решение е достапно и кај нас. Операторот VIP го претстави MyKi Pet, малечок уред кој се користи за следење