притисни ентер »

Русија подготвена да ѝ помогне на Америка во спречувањето на ширењето на коронавирусот

Русија подготвена да ѝ помогне на Америка во спречувањето на ширењето на коронавирусот

Доколку биде потребно Русија е подготвена да им помогне на САД во спречувањето на ширењето на новиот коронавирус, изјави шефот на руската дипломатска мисија во Вашингтон Анатолиј Антонов. „Нашите тестови го докажаа својот висок квалитет во Кина, Иран и се испратени во Италија. Американските граѓани треба да знаат дека Русија е подготвена доколку тоа