притисни ентер »

Каде ќе нема струја викендов

Каде ќе нема струја викендов

Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота, недела и понеделник 17 18 и 19 10 2020 Почеток Краj КЕЦ Адреса 2020-10-19 09:15:00 2020-10-19 12:30:00 Гостивар ГОСТИВАР: индустриска зона покрај автопат Гостивар - Тетово, потрошувачи од клучката за с.Неготино кон Тетово. 2020-10-19 09:00:00 2020-10-19 15:00:00 Гостивар ГОСТИВАР: с.Чегране, с