притисни ентер »

Новиот Супермен е бисексуалец

Новиот Супермен е бисексуалец

Новиот Супермен е бисексуалец К. А. Пред 4 минути Фото: Профимедиа Американската издавачка куќа „ДЦ комикс“ на денот на кревањето на свеста за ЛГБТК-популацијата објави дека новиот Супермен е бисексуалец, а дека во фокусот на новиот број на стрипот ќе биде љубовната врска помеѓу овој суперхерој и новинарот Џеј Накамура. Размислувајќи за тоа како Супермен

Новиот „Супермен“ е бисексуалец

Новиот „Супермен“ е бисексуалец

Американскиот произведувач на стрипови „Ди-си комикс“ најави дека новиот Супермен, Џон Кент, ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот што треба да излезе во ноември ќе биде претставена приказната за врската на Џон со пријателот Џеј Накамура. Ова издание е дел од серијата „Superman: Son of Kal-El“ во која Џон ја презема наметката од

Новиот Супермен е бисексуалец! (ФОТО)

Новиот Супермен е бисексуалец! (ФОТО)

Новиот Супермен е бисексуалец! (ФОТО) Американскиот произведувач на стрипови „Ди-си комикс“ најави дека новиот Супермен, Џон Кент, ќе биде бисексуалец. Во своето следно издание на стрипот што треба да излезе во ноември ќе биде претставена приказната за врската на Џон со пријателот Џеј Накамура. Ова издание е дел од серијата „Superman: Son of Kal-El“

Супермен стана бисексуалец

Супермен стана бисексуалец

„DC Comics“ вчера објави дека новиот Супермен е бисексуалец и дека ќе започне врска со маж во претстојното издание на „Супермен: Синот на Кал-Ел“. Веста дојде по повод Националниот ден на откривање на сексуалноста. Џон Кент, син на Кларк Кент и Лоис Лејн, кој ги наследи моќите на неговиот татко, ќе се заљуби во новинарот Џеј Накамуа, кого го запозна

Супермен прикажан како бисексуалец, ама не е Кларк Кент

Супермен прикажан како бисексуалец, ама не е Кларк Кент

Новиот супермен сега ќе биде бисексуалец. Сегашниот суперхерој на DC Comics , Џон Кент, син на Кларк Кент и Лоис Лејн, открива дека го привлекуваат и мажи и жени во изданието на стрипот „Супермен: Син на Кал-Ел“ од 9 ноември. Писателот Том Тејлор рече за развојот: „Отсекогаш сум велел дека на сите им требаат херои и секој заслужува да се гледа себеси

Супермен прикажан како бисексуалец, ама не е Кларк Кент

Супермен прикажан како бисексуалец, ама не е Кларк Кент

Новиот супермен сега ќе биде бисексуалец. Сегашниот суперхерој на DC Comics, Џон Кент, син на Кларк Кент и Лоис Лејн, открива дека го привлекуваат и мажи и жени во изданието на стрипот „Супермен: Син на Кал-Ел“ од 9 ноември. Писателот Том Тејлор рече за развојот: „Отсекогаш сум велел дека на сите им требаат херои и секој заслужува да се гледа себеси

Супермен прикажан како бисексуалец, ама не е Кларк Кент

Супермен прикажан како бисексуалец, ама не е Кларк Кент

Новиот супермен сега ќе биде бисексуалец. Сегашниот суперхерој на DC Comics , Џон Кент, син на Кларк Кент и Лоис Лејн, открива дека го привлекуваат и мажи и жени во изданието на стрипот „Супермен: Син на Кал-Ел“ од 9 ноември. Писателот Том Тејлор рече за развојот: „Отсекогаш сум велел дека на сите им требаат херои и секој заслужува да се гледа себеси

Новиот Супермен е бисексуалец

Новиот Супермен е бисексуалец

„Ди-Си комикс“ објави дека неговиот нов Супермен ќе биде бисексуалец. Во следното издание на стрипот, што ќе излезе во ноември, Џон Кент почнува геј врска со својот пријател Џеј Накамура. Приказната е дел од серијалот „Супермен: Синот на Кал-Ел“, во кој Џон ја презеде наметката на Супермен од својот татко Кларк Кент. Овој серијал почна во јули и Џон

Супермен прикажан како бисексуалец, ама не е Кларк Кент

Супермен прикажан како бисексуалец, ама не е Кларк Кент

Новиот супермен сега ќе биде бисексуалец. Сегашниот суперхерој на DC Comics , Џон Кент, син на Кларк Кент и Лоис Лејн, открива дека го привлекуваат и мажи и жени во изданието на стрипот „Супермен: Син на Кал-Ел“ од 9 ноември. Писателот Том Тејлор рече за развојот: „Отсекогаш сум велел дека на сите им требаат херои и секој заслужува да се гледа себеси