притисни ентер »

ФОТО: Јахта и брендирани костими за капење

ФОТО: Јахта и брендирани костими за капење

Познатиот фудбалер ужива во женско друѓтво на егзотичниот Барбадос и секој детаљ на неговиот одмор „вреска“ од луксуз. Вилфрид Заха кој игра за англискиот клуб Кристал палас е фотографиран во друштво на непозната девојка. Забележани се додека крстареле на јахта на која носеле иста марка костими за капење - „Барбери“. Цената на женските и машките костими

ФОТО: Јахта и брендирани костими за капење - познато колку чини се што носат фудбалерот и неговата девојка

ФОТО: Јахта и брендирани костими за капење - познато колку чини се што носат фудбалерот и неговата девојка

Познатиот фудбалер ужива во женско друѓтво на егзотичниот Барбадос и секој детаљ на неговиот одмор „вреска“ од луксуз. Вилфрид Заха кој игра за англискиот клуб Кристал палас е фотографиран во друштво на непозната девојка. Забележани се додека крстареле на јахта на која носеле иста марка костими за капење - „Барбери“. Цената на женските и машките костими