притисни ентер »

Потрагата по исчезнатиот малолетник од Велес трае и денес

Потрагата по исчезнатиот малолетник од Велес трае и денес

Вчера во 13: 30 часот во СВР Велес 41-годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчераутро околу 05: 30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.

Потрагата по исчезнатиот малолетник од Велес трае и денес

Потрагата по исчезнатиот малолетник од Велес трае и денес

Вчера во 13: 30 часот во СВР Велес 41-годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчераутро околу 05: 30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес, Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето. Прочитајте и... Изгоре магацински простор за резервни автомобилски

Исчезна 17- годишно момче од Велес- полицијата трага по него

Исчезна 17- годишно момче од Велес- полицијата трага по него

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето.

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Велес, 22 мај 2020 () – Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41 годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера утро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето. ир

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Во Велес се трага по исчезнато 17-годишно момче

Вчера во 13.30 часот во СВР Велес 41-годишниот Ш.Ш. од Велес пријавил дека вчера наутро околу 05.30 часот од нивната куќа се оддалечил неговиот син, 17-годишниот М.Ш. Како што попладнево информира портпаролот на СВР Велес,Верољуб Додевски, полицијата работи на пронаоѓање на момчето. а