Бели триаголници со Дониа желе (без печење)

1. Бисквитите искршете ги некои на поголеми некои на помали парчиња. Желе бонбоните исецкајте ги на ситни коцки и додадете ги кај бисквитите. 2. Во сад на оган ја ставаме водата со шеќерот додека проврие. Потоа го додаваме путерот и белото чоколадо и постојано мешаме да се добие еднолична смеса. 3. Чоколадната смеса ја додаваме кај бисквитите и убаво