притисни ентер »

Повредена ќерката на хрватската претседателка Колинда

Повредена ќерката на хрватската претседателка Колинда

Катарина Китаровиќ (17), ќерка на хрватската претседателка Колинда Грабар – Китаровиќ, нема да учествува на натпреварот во уметничко лизгање ,,Златна пируета”, кој деновиве се одржува по 51-ви пат во Загреб, Хрватска, бидејќи била повредена. -Катарина повторно го повреди грбот. Станува збор за стара повреда, и во овој момент не можам точно да кажам

Повредена ќерката на Колинда, нема да учествува на натпреварот по лизгање

Повредена ќерката на Колинда, нема да учествува на натпреварот по лизгање

Ќерката на хрватската претседателка Колинда Грабар Китаровиќ нема да учествува на натпреварот по уметничко лизгање „Златна пируета“ поради повреда. Како што пишува „Вечерни лист“ се работи за повреда на грбот, а нејзиниот тренер изјавил дека тоа е стара претходна повреда и не се знае колку ќе трае нејзината пауза. Сепак сезоната за неа не е завршена,

Семејството го крие далеку од очите на јавноста, но сите зборуваат за нејзината ќерка- Повредена миленичката на Колинда

Семејството го крие далеку од очите на јавноста, но сите зборуваат за нејзината ќерка- Повредена миленичката на Колинда

Ќерката на хрватската претседателка Колинда Грабар Китаровиќ нема да учествува на натпреварот по уметничко лизгање „Златна пируета“ поради повреда. Како што пишува „Вечерни лист“ се работи за повреда на грбот, а нејзиниот тренер изјавил дека тоа е стара претходна повреда и не се знае колку ќе трае нејзината пауза. Сепак сезоната за неа не е завршена,

Семејството го крие далеку од очите на јавноста, но сите зборуваат за нејзината ќерка – Повредена миленичката на Колинда

Семејството го крие далеку од очите на јавноста, но сите зборуваат за нејзината ќерка – Повредена миленичката на Колинда

Ќерката на хрватската претседателка Колинда Грабар Китаровиќ нема да учествува на натпреварот по уметничко лизгање „Златна пируета“ поради повреда. Како што пишува „Вечерни лист“ се работи за повреда на грбот, а нејзиниот тренер изјавил дека тоа е стара претходна повреда и не се знае колку ќе трае нејзината пауза. Сепак сезоната за неа не е завршена,

Семејството го крие далеку од очите на јавноста, но сите зборуваат за нејзината ќерка- Повредена миленичката на Колинда (ФОТО)

Семејството го крие далеку од очите на јавноста, но сите зборуваат за нејзината ќерка- Повредена миленичката на Колинда (ФОТО)

Семејството го крие далеку од очите на јавноста, но сите зборуваат за нејзината ќерка- Повредена миленичката на Колинда (ФОТО) Ќерката на хрватската претседателка Колинда Грабар Китаровиќ нема да учествува на натпреварот по уметничко лизгање „Златна пируета“ поради повреда. Како што пишува „Вечерни лист“ се работи за повреда на грбот, а нејзиниот тренер

ФОТО: Колинда го крие семејството од јавноста - сите зборуваат за ќерка и која е повредена

ФОТО: Колинда го крие семејството од јавноста - сите зборуваат за ќерка и која е повредена

Ќерката на хрватската претседателка Колинда Грабар Китаровиќ нема да учествува на натпреварот по уметничко лизгање „Златна пируета“ поради повреда. Како што пишува „Вечерни лист“ се работи за повреда на грбот, а нејзиниот тренер изјавил дека тоа е стара претходна повреда и не се знае колку ќе трае нејзината пауза. Сепак сезоната за неа не е завршена,

Повредена ќерката на хрватската претседателка Колинда

Повредена ќерката на хрватската претседателка Колинда

Катарина Китаровиќ (17), ќерка на хрватската претседателка Колинда Грабар – Китаровиќ, нема да учествува на натпреварот во уметничко лизгање ,,Златна пируета”, кој деновиве се одржува по 51-ви пат во Загреб, Хрватска, бидејќи била повредена. -Катарина повторно го повреди грбот. Станува збор за стара повреда, и во овој момент не можам точно да кажам

Повредена ќерката на хрватската претседателка Колинда

Повредена ќерката на хрватската претседателка Колинда

Катарина Китаровиќ (17), ќерка на хрватската претседателка Колинда Грабар – Китаровиќ, нема да учествува на натпреварот во уметничко лизгање ,,Златна пируета”, кој деновиве се одржува по 51-ви пат во Загреб, Хрватска, бидејќи била повредена. -Катарина повторно го повреди грбот. Станува збор за стара повреда, и во овој момент не можам точно да кажам