Цела фамилија „трчачи“! Излетување на финалето во крикет (галерија)

Финалето на Светскиот куп во крикет помеѓу Англија и Нов Зеланд на „Лордс“ во Лондон беше прекинато од една жена која истрча на теренот, за која потоа се утврди дека всушност е мајката на Виталиј Здоровецкиј, човекот кој го организираше истрчувањето на неговата девојка Кинси Волански на финалето на Лигата на шампионите во Мадрид. Според англиските