Чисто колку да се загрееме за Ол стар

Не знаеме што имаат смислено и што ли ќе изведат вечерва ол стар ѕвездите на натпреварот во забивање, ама ако на некој му фали идеја еве му. Дечки чиста 10-ка и за идејата и за реализацијата. Маестрално изведено.