притисни ентер »

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

Актерот Бранислав Петрушевиќ почина вчера ( 09.11. 2019) на 65 години, а веста за неговата смрт ја потврди неговиот син Марко Петрушевиќ. „Вчера беше на слава, па чувствуваше мака. Мислевме дека е од храна, па испи сода бикарбона за да го исчисти желудникот. Меѓутоа, не се чувствуваше подобро. Почина денес“ изјави неговиот син Марко. Неговата сопруга

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ- сопругата скршена „За десет секунди го загубив сопругот“

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ- сопругата скршена „За десет секунди го загубив сопругот“

Актерот Бранислав Петрушевиќ почина вчера ( 09.11. 2019) на 65 години, а веста за неговата смрт ја потврди неговиот син Марко Петрушевиќ. „Вчера беше на слава, па чувствуваше мака. Мислевме дека е од храна, па испи сода бикарбона за да го исчисти желудникот. Меѓутоа, не се чувствуваше подобро. Почина денес“ изјави неговиот син Марко. Неговата сопруга

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

Актерот Бранислав Петрушевиќ почина вчера ( 09.11. 2019) на 65 години, а веста за неговата смрт ја потврди неговиот син Марко Петрушевиќ. „Вчера беше на слава, па чувствуваше мака. Мислевме дека е од храна, па испи сода бикарбона за да го исчисти желудникот. Меѓутоа, не се чувствуваше подобро. Почина денес“ изјави неговиот син Марко. Неговата сопруга

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ- сопругата скршена „За десет секунди го загубив сопругот“

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ- сопругата скршена „За десет секунди го загубив сопругот“

Актерот Бранислав Петрушевиќ почина вчера ( 09.11. 2019) на 65 години, а веста за неговата смрт ја потврди неговиот син Марко Петрушевиќ. „Вчера беше на слава, па чувствуваше мака. Мислевме дека е од храна, па испи сода бикарбона за да го исчисти желудникот. Меѓутоа, не се чувствуваше подобро. Почина денес“ изјави неговиот син Марко. Неговата сопруга

ТАЖНА ВЕСТ: Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

ТАЖНА ВЕСТ: Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

Актерот Бранислав Петрушевиќ почина вчера ( 09.11. 2019) на 65 години, а веста за неговата смрт ја потврди неговиот син Марко Петрушевиќ. „Вчера беше на слава, па чувствуваше мака. Мислевме дека е од храна, па испи сода бикарбона за да го исчисти желудникот. Меѓутоа, не се чувствуваше подобро. Почина денес“ изјави неговиот син Марко. Неговата сопруга

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ Актерот Бранислав Петрушевиќ почина вчера ( 09.11. 2019) на 65 години, а веста за неговата смрт ја потврди неговиот син Марко Петрушевиќ. „Вчера беше на слава, па чувствуваше мака. Мислевме дека е од храна, па испи сода бикарбона за да го исчисти желудникот. Меѓутоа, не се чувствуваше подобро. Почина денес“

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ- сопругата скршена „За десет секунди го загубив сопругот“

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ- сопругата скршена „За десет секунди го загубив сопругот“

Актерот Бранислав Петрушевиќ почина вчера ( 09.11. 2019) на 65 години, а веста за неговата смрт ја потврди неговиот син Марко Петрушевиќ. „Вчера беше на слава, па чувствуваше мака. Мислевме дека е од храна, па испи сода бикарбона за да го исчисти желудникот. Меѓутоа, не се чувствуваше подобро. Почина денес“ изјави неговиот син Марко. Неговата сопруга

Српски глумец и починал на сопругата на раце:„Почна да се лади и да станува жолт…“

Српски глумец и починал на сопругата на раце:„Почна да се лади и да станува жолт…“

Српскиот актер, Бранислав Петрушевиќ Петру ч и, починал вчера на 65-годишна возраст во својот дом,во прегратка на сопругата, јавуваат српските медиуми. Неговата сопруга Неда со која бил во брак повеќе од 30 години, низ солзи му раскажала на „Блиц“ дека ги поминала последните минути од животот на Петручи со надеж дека ќе му го спаси животот. “Тој се

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

Почина српскиот актер Бранислав Петрушевиќ

фото: драган кадиќ Актерот Бранислав Петрушевиќ почина вчера ( 09.11. 2019) на 65 години, а веста за неговата смрт ја потврди неговиот син Марко Петрушевиќ. „Вчера беше на слава, па чувствуваше мака. Мислевме дека е од храна, па испи сода бикарбона за да го исчисти желудникот. Меѓутоа, не се чувствуваше подобро. Почина денес“ изјави неговиот син Марко

Почина српскиот глумец Бранислав Петрушевиќ

Почина српскиот глумец Бранислав Петрушевиќ

Денеска почина познатиот српски глумец Бранислав Петрушевиќ. Српските медиуми пишуваат дека на Петрушеиќ му се слошило околу 2:30 часот утрото, додека бил во посета на позната обложувалница во центарот на Белград. Тој почнинал денеска околу 14 часот. Покрај глумата беше и познат комичар. Неговите најблиски велат дека негов неостварен сон било да заврши

Почина српскиот глумец Бранислав Петрушевиќ

Почина српскиот глумец Бранислав Петрушевиќ

Денеска почина познатиот српски глумец Бранислав Петрушевиќ. Српските медиуми пишуваат дека на Петрушеиќ му се слошило околу 2:30 часот утрото, додека бил во посета на позната обложувалница во центарот на Белград. Тој почнинал денеска околу 14 часот. Покрај глумата беше и познат комичар. Неговите најблиски велат дека негов неостварен сон било да заврши