притисни ентер »

Филмот „Снежана на крајот умира“ на Кристијан Ристовски селектиран на престижниот Фестивал во Карлови Вари

Филмот „Снежана на крајот умира“ на Кристијан Ристовски селектиран на престижниот Фестивал во Карлови Вари

Македонскиот филм „Снежана на крајот умира“ на Кристијан Ристовски, кој е во пост-продукција, е еден од осумте селектирани филмови во програмата „Work in progress“ во рамките на индустриската селекција на престижниот Меѓународен филмски фестивал во Карлови Вари, која ќе се одржи од денеска до 10. јули. Голема е честа, но и одговорноста проектот да

На фестивалот во Карлови Вари селектиран е македонскиот филм „Снежана на крајот умира“

На фестивалот во Карлови Вари селектиран е македонскиот филм „Снежана на крајот умира“

Македонскиот филм „Снежана на крајот умира“, кој е во пост-продукција, е еден од осумте селектирани филмови во Work in progress програмата во рамките на индустриската селекција на престижниот Меѓународен филмски фестивал во Карлови Вари, која се одржува до 10 јули. „Голема е честа, но и одговорноста проектот да биде претставен пред „кремот“ на европската

Дебито на Ристески „Снежана на крајот умира“ меѓу осумте конкуренти за 10.000 евра на филмскиот маркет во Карлови Вари

Дебито на Ристески „Снежана на крајот умира“ меѓу осумте конкуренти за 10.000 евра на филмскиот маркет во Карлови Вари

„Снежана на крајот умира“, дебито на режисерот Кристијан Ристески што е во постпродукција, е меѓу 8-те филмови што ќе се прикажат пред професионалци од филмската индустија на дводневната програма Дела во развој (Works in progress) на филмскот маркет во рамките на фестивалот во Карлови Вари, Чешка. Програмата трае од денеска до 8 јули, а осумте избрани

Фестивалот „Карлови вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“

Фестивалот „Карлови вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“

Македонскиот филм „Снежана на крајот умира“, кој е во пост-продукција, е еден од осумте селектирани филмови во Work in progress програмата во рамките на индустриската селекција на престижниот Меѓународен филмски фестивал во Карлови Вари, која ќе се одржи од денес до 10. јули. Голема е честа, но и одговорноста проектот да биде претставен пред „кремот“

Фестивалот „Карлови вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“

Фестивалот „Карлови вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“

Македонскиот филм „Снежана на крајот умира“, кој е во пост-продукција, е еден од осумте селектирани филмови во Work in progress програмата во рамките на индустриската селекција на престижниот Меѓународен филмски фестивал во Карлови Вари, која ќе се одржи од денес до 10. јули. Голема е честа, но и одговорноста проектот да биде претставен пред „кремот“

Престижниот „Карлови Вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“,кој е поддржан од Агенцијата за филм

Престижниот „Карлови Вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“,кој е поддржан од Агенцијата за филм

Македонскиот филм „Снежана на крајот умира“, кој е во постпродукција, е еден од осумте селектирани филмови во „Work in progress“ програмата во рамки на индустриската селекција на престижниот Меѓународен филмски фестивал во Карлови Вари што ќе се одржи од денеска до 10 јули 2020 година. – Голема е честа, но и одговорноста проектот да биде претставен

Фестивалот „Карлови вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“

Фестивалот „Карлови вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“

Македонскиот филм „Снежана на крајот умира“, кој е во пост-продукција, е еден од осумте селектирани филмови во Work in progress програмата во рамките на индустриската селекција на престижниот Меѓународен филмски фестивал во Карлови Вари, која ќе се одржи од денес до 10. јули. Голема е честа, но и одговорноста проектот да биде претставен пред „кремот“

Престижниот „Карлови Вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“,кој е поддржан од Агенцијата за филм

Престижниот „Карлови Вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“,кој е поддржан од Агенцијата за филм

Македонскиот филм „Снежана на крајот умира“, кој е во постпродукција, е еден од осумте селектирани филмови во „Work in progress“ програмата во рамки на индустриската селекција на престижниот Меѓународен филмски фестивал во Карлови Вари што ќе се одржи од денеска до 10 јули 2020 година. – Голема е честа, но и одговорноста проектот да биде претставен

Престижниот „Карлови Вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“,кој е поддржан од Агенцијата за филм

Престижниот „Карлови Вари“ го селектираше македонскиот филм „Снежана на крајот умира“,кој е поддржан од Агенцијата за филм

Скопје, 6 јули 2020 () – Македонскиот филм „Снежана на крајот умира“, кој е во постпродукција, е еден од осумте селектирани филмови во „Work in progress“ програмата во рамки на индустриската селекција на престижниот Меѓународен филмски фестивал во Карлови Вари што ќе се одржи од денеска до 10 јули 2020 година. – Голема е честа, но и одговорноста проектот