притисни ентер »

Екстремни авантури од раѓање: Во Русија родители се лизгале 22 км на тенок мраз со бебе во количка

Екстремни авантури од раѓање: Во Русија родители се лизгале 22 км на тенок мраз со бебе во количка

Сопружниците се пофалија на социјалните мрежи со снимка од опасното патување по езерото Онега, а корисниците ги преплавија со негодување. Сопружниците Дјомочкин од Петрозаводск (Република Карелија) стигнале до островот Кижи возејќи се на лизгалки по замрзнатото езеро Онега, не почитувајќи ја забраната за одење по мразот издадена од Министерството за