притисни ентер »

Роби Вилијамс доби четврто дете

Роби Вилијамс доби четврто дете

Пејачот Роби Вилијамс и неговата сопруга Ајда Филд го добија своето четврто дете. Веста за раѓањето на детето ја откри сопругата на Роби на „Инстаграм“, со порака дека стигнало „најубавото изненадување“. Ајда соопшти дека добиле момче, кое ќе се вика Бо Бенедикт Ентовен, а дека го родила истата сурогат мајка што ја роди и нивната најмлада ќерка. „Конечно

Роби Вилијамс доби четврто дете

Роби Вилијамс доби четврто дете

Пејачот Роби Вилијамс и неговата сопруга Ајда Филд го добија своето четврто дете. Веста за раѓањето на детето ја откри сопругата на Роби на „Инстаграм“, со порака дека стигнало „најубавото изненадување“. Ајда соопшти дека добиле момче, кое ќе се вика Бо Бенедикт Ентовен, а дека го родила истата сурогат мајка што ја роди и нивната најмлада ќерка. „Конечно

Роби Вилијамс стана татко по четврти пат, детето доби необично име

Роби Вилијамс стана татко по четврти пат, детето доби необично име

Пејачот Роби Вилијамс и актерката Ајда Филд Вилијамс, станаа родители на синчето на кое му дадоа необично име – Бо Бенедикт Ентовен. Парот четвртото дете го доби преку сурогат мајка, а заедно веќе ја имаат 7-годишната ќерка Теодора, 5-годишниот син Чарлтон и 17-месечната Колет, која исто така ја добиле преку сурогат мајка. Ајда среќната вест ја сподели

Најубаво изненадување за Денот на вљубените: Роби Вилијамс стана татко по четврти пат

Најубаво изненадување за Денот на вљубените: Роби Вилијамс стана татко по четврти пат

Пејачот Роби Вилијамс и неговата сопруга Ејда Филд го добија своето четврто дете. Парот не откри јавно дека очекува дете, туку сега, кога бебето веќе се роди, објави дека стигнало „најубавото изненадување“. Вилијамс неодамна зборуваше за борба со анксиозноста, агорафобијата и тешката одлука да престане да пуши. Ејда соопштила дека добиле момче, кое

(ФОТО) НА 47. години Роби Вилијамс станал татко по четврти пат

(ФОТО) НА 47. години Роби Вилијамс станал татко по четврти пат

Роби Вилијамс и Ајда Филд повторно станале родители. 46. годишниот музичар и неговата сопруга среќната вест ја потврдиле на Денот на вљубените. Сурогат мајка им родила момче за кого го избрале името Бо Бенедикт Етовен Вилијамс. „Забележете ја разликата. На Свети Валентин ја славиме љубовта на најневеројатен начин. Бо Бенедикт Етовен Вилијамс“, напишала

Роби Вилијамс доби четврто дете

Роби Вилијамс доби четврто дете

Пејачот Роби Вилијамс и неговата сопруга Ејда Филд го добија своето четврто дете. Парот не откри јавно дека очекува дете, туку сега, кога бебето веќе се роди, објави дека стигнало „најубавото изненадување“. Вилијамс неодамна зборуваше за борба со анксиозноста, агорафобијата и тешката одлука да престане да пуши. Ејда соопштила дека добиле момче, кое

Роби Вилијамс по четврти пат стана татко: Бебето доби необично име

Роби Вилијамс по четврти пат стана татко: Бебето доби необично име

Пејачот Роби Вилијамс и глумицата Ајда Филд Вилијамс, станаа родители на синчето на кое му дадоа необично име – Бо Бенедикт Ентовен. Парот четвртото дете го доби преку сурогат мајка, а заедно веќе ја имаат 7-годишната ќерка Теодора, 5-годишниот син Чарлтон и 17-месечната Колет, која исто така ја добиле преку сурогат мајка. Ајда среќната вест ја сподели

Роби Вилијамс станa татко по четврти пат  (ФОТО)

Роби Вилијамс станa татко по четврти пат (ФОТО)

Сопругата на пејачот Роби Вилијамс, Аида Филд, за празникот Свети Валентајн, на Инстаграм објави среќна вес дека станаа родители по четврти пат, пренесоа светските агенции. Тие добија син кој му го дадоа името Бенедикт Ентовен, „Пронајдете ја разликата … На овој ден на вљубените сакаме да ја славиме љубовта на најневеројатен начин … Богатството на

Роби Вилијамс ќе стане татко по четврти пат

Роби Вилијамс ќе стане татко по четврти пат

Сопругата на пејачот Роби Вилијамс, Аида Филд, за празникот Свети Валентајн, на Инстаграм објави, неочекувана, но многу среќна вест. Излезе дека ѕвездите стануваат родители по четврти пат, пренесоа светските агенции. „Пронајдете ја разликата ... На овој ден на вљубените сакаме да ја славиме љубовта на најневеројатен начин ... Богатството на Бенедикт