притисни ентер »

Студентка од САД легнала да спие и никогаш повеќе не се разбудила

Студентка од САД легнала да спие и никогаш повеќе не се разбудила

Шејла Ровел проговорила за своето страдање, откако нејзината 21- годишна ќерка отишла да си легне во кревет поради главболка, а не сфатила дека добила смртоносен облик на менангистис. Џесика се вратила дома од фестиван на кој била со пријателите и пшретпоставила дека несе чувствува добро поради забавата. Студентката заспала, но никогаш повеќе не се

Студентка од САД легнала да спие и никогаш повеќе не се разбудила: Мислела дека е само уморна

Студентка од САД легнала да спие и никогаш повеќе не се разбудила: Мислела дека е само уморна

Шејла Ровел проговорила за своето страдање, откако нејзината 21- годишна ќерка отишла да си легне во кревет поради главболка, а не сфатила дека добила смртоносен облик на менангистис. Џесика се вратила дома од фестиван на кој била со пријателите и пшретпоставила дека несе чувствува добро поради забавата. Студентката заспала, но никогаш повеќе не се