притисни ентер »

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот

Шефот на француската држава Емануел Макрон во моментот кога сите индикатори покажуваат дека во Франција доаѓа вториот бран на епидемијата со Ковид-19, посочи дека „ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот“. -Ние мора да ги поттикнеме сите и да продолжиме да објаснуваме без да обвинуваме или да инфантилизираме (да ги третираме

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот Шефот на француската држава Емануел Макрон во моментот кога сите индикатори покажуваат дека во Франција доаѓа вториот бран на епидемијата со Ковид-19, посочи дека „ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот“, јави дописникот на МИА. -Ние мора да ги поттикнеме

Макрон: Можеме да го победиме вирусот, ако секој ја врши својата работа

Макрон: Можеме да го победиме вирусот, ако секој ја врши својата работа

Шефот на француската држава Емануел Макрон во моментот кога сите индикатори покажуваат дека во Франција доаѓа вториот бран на епидемијата со Ковид-19, посочи дека „ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот”, јави дописникот на МИА. -Ние мора да ги поттикнеме сите и да продолжиме да објаснуваме без да обвинуваме или да инфантилизираме

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот

Париз, 18 септември 2020 ()Шефот на француската држава Емануел Макрон во моментот кога сите индикатори покажуваат дека во Франција доаѓа вториот бран на епидемијата со Ковид-19, посочи дека „ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот“, јави дописникот на . -Ние мора да ги поттикнеме сите и да продолжиме да објаснуваме без да

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот

Макрон: Ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот

Шефот на француската држава Емануел Макрон во моментот кога сите индикатори покажуваат дека во Франција доаѓа вториот бран на епидемијата со Ковид-19, посочи дека „ако секој ја направи својата работа, можеме да го победиме вирусот”, јави дописникот на МИА. -Ние мора да ги поттикнеме сите и да продолжиме да објаснуваме без да обвинуваме или да инфантилизираме