притисни ентер »

ДЕТАЛИ ЗА КОРОНАВИРУСОТ ВО СВЕТОТ ДО 20 ЧАСОТ: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а во Уганда заразено осуммесечно бебе

ДЕТАЛИ ЗА КОРОНАВИРУСОТ ВО СВЕТОТ ДО 20 ЧАСОТ: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а во Уганда заразено осуммесечно бебе

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 во светот однесе животи на повеќе од 20 илјади луѓе во светот, од кои поголемиот дел се во Европа (13.581). – И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел за

ДЕТАЛИ ЗА КОРОНАВИРУСОТ ВО СВЕТОТ ДО 20 ЧАСОТ: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а во Уганда заразено осуммесечно бебе

ДЕТАЛИ ЗА КОРОНАВИРУСОТ ВО СВЕТОТ ДО 20 ЧАСОТ: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а во Уганда заразено осуммесечно бебе

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 во светот однесе животи на повеќе од 20 илјади луѓе во светот, од кои поголемиот дел се во Европа (13.581). – И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел за

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 во светот однесе животи на повеќе од 20 илјади луѓе во светот, од кои поголемиот дел се во Европа (13.581). – И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел за

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а околу 800 лица починале

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а околу 800 лица починале

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а околу 800 лица починале Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 во светот однесе животи на повеќе од 20 илјади луѓе

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а околу 800 лица починале

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот: Во САД бројката на заразени надмина 60.000, а околу 800 лица починале

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 во светот однесе животи на повеќе од 20 илјади луѓе во светот, од кои поголемиот дел се во Европа (13.581). – И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел за

Најнови светски податоци за коронавирусот до 20 часот

Најнови светски податоци за коронавирусот до 20 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 во светот однесе животи на повеќе од 20 илјади луѓе во светот, од кои поголемиот дел се во Европа (13.581). – И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел за

Последни податоци во светот: 459.671 луѓе заразени, 20.821 починати, оздравеле 113.776 лица.

Последни податоци во светот: 459.671 луѓе заразени, 20.821 починати, оздравеле 113.776 лица.

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 однесе живот на повеќе од 20 илјади луѓе во светот, од кои поголемиот дел се во Европа (13.581). – И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел за коронавирус

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 во светот однесе животи на повеќе од 20 илјади луѓе во светот, од кои поголемиот дел се во Европа (13.581). – И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел за

Четвртина од светското население е ВО КАРАНТИН

Четвртина од светското население е ВО КАРАНТИН

Додека во Кина пандемијата од коронавирусот стивнува, индиските власти ја започнаа најголемата светска изолација. Во своите домови 21 ден ќе мора да останат 1,4 милијарди луѓе. Со ова бројот на луѓе во изолација во светот се искачи на 2,6 милијарди, односно една четвртина од населението е во карантин. Според Светската здравствена организација околу

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 20 часот

– Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 459.671 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 20.821, а оздравеле 113.776 лица. – Пандемиjaта на Ковид-19 во светот однесе животи на повеќе од 20 илјади луѓе во светот, од кои поголемиот дел се во Европа (13.581). – И вториот тест на германската канцеларка Ангела Меркел

Четвртина од светското население е ВО КАРАНТИН

Четвртина од светското население е ВО КАРАНТИН

Додека во Кина пандемијата од коронавирусот стивнува, индиските власти ја започнаа најголемата светска изолација. Во своите домови 21 ден ќе мора да останат 1,4 милијарди луѓе. Со ова бројот на луѓе во изолација во светот се искачи на 2,6 милијарди, односно една четвртина од населението е во карантин. Според Светската здравствена организација околу

Четвртина од населението на планетата во карантин

Четвртина од населението на планетата во карантин

Четвртина од населението на планетата во карантин Додека во Кина пандемијата од коронавирусот стивнува, индиските власти ја започнаа најголемата светска изолација. Во своите домови 21 ден ќе мора да останат 1,4 милијарди луѓе. Со ова бројот на луѓе во изолација во светот се искачи на 2,6 милијарди, односно една четвртина од населението е во карантин

Четвртина од населението на планетата во карантин

Четвртина од населението на планетата во карантин

Додека во Кина пандемијата од коронавирусот стивнува, индиските власти ја започнаа најголемата светска изолација. Во своите домови 21 ден ќе мора да останат 1,4 милијарди луѓе. Со ова бројот на луѓе во изолација во светот се искачи на 2,6 милијарди, односно една четвртина од населението е во карантин. Според Светската здравствена организација околу