притисни ентер »

Денес почнува владеење на Лав, подгответе се за турбулентен период: На овие хороскопски знаци лошо им се пишува!

Денес почнува владеење на Лав, подгответе се за турбулентен период: На овие хороскопски знаци лошо им се пишува!

Сезоната Лав започнува на 22 јули, а по овие три хороскопски знаци следува период на големи промени и разјаснување на некои стари работи и врски што ги мачат веќе подолго време. Следниот месец ќе биде бурен и предизвикувачки за нив, но добрата вест е дека тие ќе излезат посилни. Иако ќе изгледа како да им се распаѓа животот, на крајот ќе се покаже

Ни доаѓа сезоната на Лавовите: Очекувајте моќна енергија која ќе направи да блеснете

Ни доаѓа сезоната на Лавовите: Очекувајте моќна енергија која ќе направи да блеснете

ИЗВОР Скопје24 | јули 21, 2021 На 23 јули започнува сезоната на харизматичниот Лав, што значи дека е време за поинаква енергија. Овој период има за цел да нè потсети на нашата моќ, но и да ни донесе харизма и задоволство. Страста е главната сила која ги води Лавовите напред, а таа ќе им помогне на сите хороскопски знаци да тргнат по она што им значи

Ни доаѓа сезоната на Лавовите: Очекувајте моќна енергија која ќе направи да блеснете

Ни доаѓа сезоната на Лавовите: Очекувајте моќна енергија која ќе направи да блеснете

На 23 јули започнува сезоната на харизматичниот Лав, што значи дека е време за поинаква енергија. Овој период има за цел да нè потсети на нашата моќ, но и да ни донесе харизма и задоволство. Страста е главната сила која ги води Лавовите напред, а таа ќе им помогне на сите хороскопски знаци да тргнат по она што им значи во животот. Лавовите се сметаат

Ни доаѓа сезоната на Лавовите: Очекувајте моќна енергија која ќе направи да блеснете

Ни доаѓа сезоната на Лавовите: Очекувајте моќна енергија која ќе направи да блеснете

ИЗВОР Скопје24 | јули 21, 2021 На 23 јули започнува сезоната на харизматичниот Лав, што значи дека е време за поинаква енергија. Овој период има за цел да нè потсети на нашата моќ, но и да ни донесе харизма и задоволство. Страста е главната сила која ги води Лавовите напред, а таа ќе им помогне на сите хороскопски знаци да тргнат по она што им значи