Викенд тарифа: новиот Shelby GT500 на Goodwood

Најмоќниот улично-легален Ford некогаш направен лудува по патеката на фестивалот во Goodwood Новиот Ford Mustang Shelby GT500 го доби своето јавно деби минатата недела на настан во Велика Британија, а сега во рацете на Вон Гитин тој ги покажува своите способности на ридската патека на фестивалот на брзината во Goodwood. Моќниот GT500 е погонуван од