притисни ентер »

Мицкоски му испрати порака на премиерот Заев: Еве што му порача

Мицкоски му испрати порака на премиерот Заев: Еве што му порача

Нека помине Заев неколку часа сам и нека подразмисли што прави, иднината на државата е во прашање, ако ние продолжиме вака да функционираме тогаш каде ќе ни биде крајот, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за Алсат М Телевизија. Јас кажав и во една моја колумна дека на глупоста и нема крај. Ако ние продолжиме вака да функционираме

Мицкоски до Заев: Нека размисли што прави, иднината на државата е во прашање

Мицкоски до Заев: Нека размисли што прави, иднината на државата е во прашање

Мицкоски до Заев: Нека размисли што прави, иднината на државата е во прашање Нека помине Заев неколку часа сам и нека подразмисли што прави, иднината на државата е во прашање, ако ние продолжиме вака да функционираме тогаш каде ќе ни биде крајот, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски за Алсат М Телевизија. Јас кажав и во една моја колумна

Мицкоски: Бараме предвремени парламентарни избори, граѓаните нека одлучат

Мицкоски: Бараме предвремени парламентарни избори, граѓаните нека одлучат

Нека помине Заев неколку часа сам и нека подразмисли што прави, иднината на државата е во прашање, ако ние продолжиме вака да функционираме тогаш каде ќе ни биде крајот, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски за Алсат М Телевизија. Јас кажав и во една моја колумна дека на глупоста и нема крај. Ако ние продолжиме вака да функционираме