притисни ентер »

ЕМ: Зошто Заев се плаши да ги испита Карпалак, Вејце, Љуботенски пат?

ЕМ: Зошто Заев се плаши да ги испита Карпалак, Вејце, Љуботенски пат?

Зоран Заев врши масовно испитување на случаите за кои се заинтересирани неговите миленици Албанци, како што се, Диво Насеље, Монструм, Бродец, Сопот и притоа со политички одлуки на СДСМ и ДУИ масовно се ослободуваат инволвираните Албанци во овие случаи. Единствена Македонија по повод 18 години од крвавиот масакр кај Карпалак го повикува Зоран Заев