притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ : Истрагата за најголемата криминална афера е компромитирана

ВМРО-ДПМНЕ : Истрагата за најголемата криминална афера е компромитирана

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ. Според

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“. Очигледно е дека Русковска

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет". Очигледно е дека Русковска работи на тоа аболицираниот Зоран Заев и неговата криминална банда да бидат амнестирани. Русковска

„Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана!“

„Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана!“

„Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана!“ Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ е компромитирана

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ е компромитирана

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана. Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“, обвинува опозициската ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за најголемата криминална афера е компромитирана

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за најголемата криминална афера е компромитирана

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“. Очигледно е дека Русковска

ВМРО-ДПМНЕ: Зоране време ти е да си го одлежиш своето

ВМРО-ДПМНЕ: Зоране време ти е да си го одлежиш своето

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“. Ова го велат утрово од ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Русковска стори се главата на криминалниот октопод, Заев да биде ослободен од вина за милионскиот рекет

ВМРО-ДПМНЕ: Русковска стори се главата на криминалниот октопод, Заев да биде ослободен од вина за милионскиот рекет

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Очигледно

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ: Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“

ВМРО-ДПМНЕ: Се ближи крајот на криминалната банда

ВМРО-ДПМНЕ: Се ближи крајот на криминалната банда

„Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“. Очигледно е дека Русковска

ВМРО-ДПМНЕ: Европа ја слушна македонската формула – Катица Јанева од СЈО позиција, Зоран Заев протежира, а Боки Тредичи со милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Европа ја слушна македонската формула – Катица Јанева од СЈО позиција, Зоран Заев протежира, а Боки Тредичи со милиони евра

Со Република Македонија владее криминален и тоталитарен режим кој го гони секој што не се согласува со деспотот Зоран Заев, соопшти денеска ВМРО-ДПМНЕ. - Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата крими група и единствено служи за пресметка со неговите политички неистомисленици. Дека Македонија е земја во која се спроведува политички

„Сериозно е загрозена европската перспектива на државата само заради криминалитетот и коруптивниот карактер на Заев и картелот околу него- одговорност мора да има“

„Сериозно е загрозена европската перспектива на државата само заради криминалитетот и коруптивниот карактер на Заев и картелот околу него- одговорност мора да има“

Со Република Македонија владее криминален и тоталитарен режим кој го гони секој што не се согласува со деспотот Зоран Заев. Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата крими група и единствено служи за пресметка со неговите политички неистомисленици, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Дека Македонија е земја во која се спроведува политички прогон

ВМРО-ДПМНЕ: Цела Европа го коментира криминалот во режија на Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Цела Европа го коментира криминалот во режија на Заев

Со Република Македонија владее криминален и тоталитарен режим кој го гони секој што не се согласува со деспотот Зоран Заев, велат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ. „Потврда дека Заев го контролира судството стигна и од висок функционер на владејачкото мнозинство. Блерим Беџети, градоначалникот на Сарај, изјави дека лично Зоран Заев вршел притисоци и влијание

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ не е проширена, се одолговлекува за да се добие на време и да се уништат докази

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ не е проширена, се одолговлекува за да се добие на време и да се уништат докази

Со Република Македонија владее криминален и тоталитарен режим кој го гони секој што не се согласува со деспотот Зоран Заев. Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата крими група и единствено служи за пресметка со неговите политички неистомисленици. Дека Македонија е земја во која се спроведува политички прогон потврди и Шведска

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ не е проширена, се одолговлекува за да се добие на време и да се уништат докази

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ не е проширена, се одолговлекува за да се добие на време и да се уништат докази

Со Република Македонија владее криминален и тоталитарен режим кој го гони секој што не се согласува со деспотот Зоран Заев. Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата крими група и единствено служи за пресметка со неговите политички неистомисленици. Дека Македонија е земја во која се спроведува политички прогон потврди и Шведска

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет" не е проширена, се одолговлекува за да се добие на време и да се уништат докази

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет" не е проширена, се одолговлекува за да се добие на време и да се уништат докази

Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата крими група и единствено служи за пресметка со неговите политички неистомисленици. Дека Македонија е земја во која се спроведува политички прогон потврди и Шведска која одби да екстрадира еден од обвинетите за 27-ми април со образложение дека случајот е политички монтиран и не се води по

„Сериозно е загрозена европската перспектива на државата само заради криминалитетот и коруптивниот карактер на Заев и картелот околу него- одговорност мора да има“

„Сериозно е загрозена европската перспектива на државата само заради криминалитетот и коруптивниот карактер на Заев и картелот околу него- одговорност мора да има“

„Сериозно е загрозена европската перспектива на државата само заради криминалитетот и коруптивниот карактер на Заев и картелот околу него- одговорност мора да има“ Со Република Македонија владее криминален и тоталитарен режим кој го гони секој што не се согласува со деспотот Зоран Заев. Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата

ВМРО-ДПМНЕ: Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата крими група

ВМРО-ДПМНЕ: Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата крими група

Со Република Македонија владее криминален и тоталитарен режим кој го гони секој што не се согласува со деспотот Зоран Заев. Правосудниот систем е заробен од аболицираниот Заев и неговата крими група и единствено служи за пресметка со неговите политички неистомисленици. Дека Македонија е земја во која се спроведува политички прогон потврди и Шведска