притисни ентер »

30 починати и 572 новозаболени со Ковид-19

30 починати и 572 новозаболени со Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес – 19, Гостивар – 15, Прилеп – 14, Битола, Кочани и Радовиш – по 11, Струмица – 10, Охрид и Струга – по 9, Штип и Свети Николе – по 8, Гевгелија – 7, Неготино, Берово и Валандово

Ковид бројките преполовени, високата смртност останува: 30 починати граѓани, меѓу нив и 25 годишен пациент од Демир Капија

Ковид бројките преполовени, високата смртност останува: 30 починати граѓани, меѓу нив и 25 годишен пациент од Демир Капија

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес - 19, Гостивар – 15, Прилеп - 14, Битола, Кочани и Радовиш - по 11, Струмица – 10, Охрид

Oд ковид почина 25 годишен пациент од Демир Капија

Oд ковид почина 25 годишен пациент од Демир Капија

Oд ковид почина 25 годишен пациент од Демир Капија, стои во најновиот извештај на Министерството за здравство. Пријавени се 30 починати лица: 10 починати лица од Скопје (88г, 76г, 74г, 74г, 70г, 67г, 67г, 63г, 59г, 43г), 4 починати лица од Гостивар (77г, 71г, 57г и 51г), по две починати лица од Куманово (82г и 78г), Тетово (75г, 58г) и  Кавадарци (69г,

30 починати и 572 новозаболени со Ковид-19

30 починати и 572 новозаболени со Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на Ковид-19: Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес – 19, Гостивар – 15, Прилеп – 14, Битола, Кочани и Радовиш – по 11, Струмица – 10, Охрид и Струга – по 9, Штип и Свети Николе – по 8, Гевгелија – 7, Неготино, Берово и Валандово

30 починати и 572 новозаболени со Ковид-19

30 починати и 572 новозаболени со Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес – 19, Гостивар – 15, Прилеп – 14, Битола, Кочани и Радовиш – по 11, Струмица – 10, Охрид и Струга – по 9, Штип и Свети Николе – по 8, Гевгелија – 7, Неготино, Берово и Валандово

30 починати и 572 новозаболени со Ковид-19

30 починати и 572 новозаболени со Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес – 19, Гостивар – 15, Прилеп – 14, Битола, Кочани и Радовиш – по 11, Струмица – 10, Охрид и Струга – по 9, Штип и Свети Николе – по 8, Гевгелија – 7, Неготино, Берово и Валандово

30 ПОЧИНАТИ И 572 ЗАРАЗЕРНИ од КОВИД-19 изминатите 24 часа

30 ПОЧИНАТИ И 572 ЗАРАЗЕРНИ од КОВИД-19 изминатите 24 часа

Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес – 19, Гостивар – 15, Прилеп – 14, Битола, Кочани и Радовиш – по 11, Струмица – 10, Охрид и Струга – по 9, Штип и Свети Николе – по 8, Гевгелија – 7, Неготино, Берово и Валандово

30 починати и 572 новозаразени од Ковид-19

30 починати и 572 новозаразени од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19, информираат од Министерството за здравство. Во Скопје има 287 новозаразени, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес – 19, Гостивар – 15, Прилеп – 14, Битола, Кочани и Радовиш – по 11, Струмица – 10, Охрид и Струга – по 9, Штип и

30 починати и 572 нови случаи на Ковид-19

30 починати и 572 нови случаи на Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје: Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес - 19, Гостивар – 15, Прилеп - 14, Битола, Кочани и Радовиш - по 11, Струмица – 10, Охрид

ЦРНА КОВИД СТАТИСТИКА: За еден ден починаа 30 македонски граѓани, бројот на новозаразени е огромен

ЦРНА КОВИД СТАТИСТИКА: За еден ден починаа 30 македонски граѓани, бројот на новозаразени е огромен

ЦРНА КОВИД СТАТИСТИКА: За еден ден починаа 30 македонски граѓани, бројот на новозаразени е огромен Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес – 19, Гостивар – 15, Прилеп – 14, Битола, Кочани и Радовиш – по 11, Струмица

Состојба до 14.09.2021: Пријавени се 572 новозаболени и 30 починати лица

Состојба до 14.09.2021: Пријавени се 572 новозаболени и 30 починати лица

Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: Скопје – 287 Куманово – 58 Кавадарци – 24 Тетово и Кичево – по 21 Велес – 19 Гостивар – 15 Прилеп – 14 Битола, Кочани и Радовиш - по 11 Струмица – 10 Охрид и Струга – по 9 Штип и Свети Николе – по 8 Гевгелија – 7 Неготино, Берово и Валандово – по 4 Ресен

25-годишно лице од Демир Капија меѓу 30-те Починати од ковид-19, уште 572 болни од 4.511 тестови

25-годишно лице од Демир Капија меѓу 30-те Починати од ковид-19, уште 572 болни од 4.511 тестови

Триесет лица на возраст од 25 до 88 година починаа изминативе 24 часа од компликации од ковид-19. Починати се 10 лица од Скопје (88г, 76г, 74г, 74г, 70г, 67г, 67г, 63г, 59г, 43г), 4 од Гостивар (77г, 71г, 57г и 51г), по две починати лица од Куманово (82г и 78г), Тетово (75г, 58г) и Кавадарци (69г, 66г), по едно починато лице од Велес (77г), Струмица

Регистрирани нови 572 случаи на Ковид-19, 30 починати и 694 оздравени пациенти

Регистрирани нови 572 случаи на Ковид-19, 30 починати и 694 оздравени пациенти

Во последните 24 часа се регистрирани нови 572 случаи на Ковид-19, 30 пациенти починаа, а 694 оздравеле, информира Министерството за здравство согласно податоците од Институтот за јавно здравје. Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19 и тоа во Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово

Регистрирани се 572 нови случаи на Ковид –19, починале 30 заболени

Регистрирани се 572 нови случаи на Ковид –19, починале 30 заболени

Во Скопје – 287, Куманово – 58, Кавадарци – 24, Тетово и Кичево – по 21, Велес - 19, Гостивар – 15, Прилеп - 14, Битола, Кочани и Радовиш - по 11, Струмица – 10, Охрид и Струга – по 9, Штип и Свети Николе – по 8, Гевгелија – 7, Неготино, Берово и Валандово – по 4, Ресен и Пробиштип – по 3, Виница и Кратово – по 2, Крива Паланка, Делчево, Богданци,