притисни ентер »

Џон Бон Џови соработува со фановите за нова песна за коронавирус

Џон Бон Џови соработува со фановите за нова песна за коронавирус

Рок ѕвездата неодамна сподели видео во кое говори за својот најнов музички проект, Do What You Can . Во четириминутниот клип, Џон Бон Џови објаснува дека тој веќе го напишал првиот стих и рефренот на сè уште недовршената песна. „Кога не можете да го правите она што го правите/правете тоа што можете/Ова не е моја молитва/Ова е само мисла што сакам да

Џон Бон Џови соработува со фановите за нова песна за коронавирус

Џон Бон Џови соработува со фановите за нова песна за коронавирус

Рок ѕвездата неодамна сподели видео во кое говори за својот најнов музички проект, Do What You Can . Во четириминутниот клип, Џон Бон Џови објаснува дека тој веќе го напишал првиот стих и рефренот на сè уште недовршената песна. „Кога не можете да го правите она што го правите/правете тоа што можете/Ова не е моја молитва/Ова е само мисла што сакам да