Проф. Ванковска: Ако ваков, методолошки и суштински, промашен прашалник прави највисоката научна институција во државата, што да очекувате од другите?

АУУУУ! Како сум се изнервирала со прашалник за високото образование подготвен од МАНУ!!! Ужас! Сега цел ден ќе се нервирам! Значи, стасува по службен канал онлајн прашалник за професорите од високото образование, со кој наводно бараат од нас да ги оцениме состојбите и проблемите и така да помогнеме за подобрување на дејноста. Од почеток, и така и така,