притисни ентер »

Момче тешко повредено по пад од тракторска приколка

Момче тешко повредено по пад од тракторска приколка

Шестнаесетгодишник од гостиварското село Сенокос вчера се здобило со тешки телесни повреди по пад од трактор со приколка во селото Добри Дол, што ја управувал А.Ч. (25) од село Топлица. МВР информира дека момчето со возило на Итната медицинска помош било пренесено во Општата болница во Гостивар од каде поради карактерот на повредите било транспортирано

Малолетник тешко повреден при пад од трактор

Малолетник тешко повреден при пад од трактор

Малолетник тешко повреден при пад од трактор Шестнаесетгодишник од гостиварското село Сенокос вчера се здобило со тешки телесни повреди по пад од трактор со приколка во селото Добри Дол, што ја управувал А.Ч. (25) од село Топлица. МВР информира дека момчето со возило на Итната медицинска помош било пренесено во Општата болница во Гостивар од каде поради

Момче тешко повредено при пад од трактор

Момче тешко повредено при пад од трактор

Шестнаесетгодишник од гостиварското село Сенокос вчера се здобило со тешки телесни повреди по пад од трактор со приколка во селото Добри Дол, што ја управувал А.Ч. (25) од село Топлица. МВР информира дека момчето со возило на Итната медицинска помош било пренесено во Општата болница во Гостивар од каде поради карактерот на повредите било транспортирано

Повреден малолетник по пад од трактор

Повреден малолетник по пад од трактор

Малолетник од гостиварското село Сенокос бил тешко повреден откако паднал од трактор, информираше МВР. Несреќата се случила вчера во 9 часот во село Добридол, кога  А.Ч. (25) од село Топлица управувал трактор со приколка. Во еден момен од приколката паднал 16-годишникот од Сенокос, кој со возило на Итна медицинска помош тој бил пренесен од Медицински

Тешко повредено момче во гостиварско, паднало од тракторска приколка

Тешко повредено момче во гостиварско, паднало од тракторска приколка

Со возило на Итна медицинска помош тој бил пренесен од Медицински центар Гостивар, а потоа, поради карактерот на повредите, бил пренесен во комплексот клиники „Мајка Тереза“ во Скопје. Вчера во 9.35 часот во с.Добридол, гостиварско, А.Ч. (25) од с.Топлица, додека управувал трактор со приколка, од приколката паднал 16-годишник од с.Сенокос, гостиварско,

Повреден малолетник по пад од тркатор

Повреден малолетник по пад од тркатор

Малолетник од гостиварското село Сенокос бил тешко повреден откако паднал од трактор, информираше МВР. Несреќата се случила вчера во 9 часот во село Добридол, кога  А.Ч. (25) од село Топлица управувал трактор со приколка. Во еден момен од приколката паднал 16-годишникот од Сенокос, кој со возило на Итна медицинска помош тој бил пренесен од Медицински

Тешко повредено 16-годишно момче во гостиварско, паднало од тракторска приколка

Тешко повредено 16-годишно момче во гостиварско, паднало од тракторска приколка

Вчера во 09.35 часот во с.Добридол, гостиварско, А.Ч. (25) од с.Топлица, додека управувал трактор со приколка, од приколката паднал 16-годишник од с.Сенокос, гостиварско, при што се здобил со повреди. Со возило на Итна медицинска помош тој бил пренесен од Медицински центар Гостивар, а потоа, поради карактерот на повредите, бил пренесен во комплексот

Малолетник падна од приколка – итно донесен на Ургентен во Скопје

Малолетник падна од приколка – итно донесен на Ургентен во Скопје

25-годишниот А.Ч. од село Топлица, вчера во 9:35 часот додека управувал трактор со приколка во село Добридол, гостиварско, од приколката паднал 16-годишник од село Сенокос при што се здобил со повреди. Со возило на Итна медицинска помош тој бил пренесен од Медицински центар Гостивар, а потоа, поради карактерот на повредите, бил пренесен во комплексот

Момче тешко повредено по пад од тракторска приколка

Момче тешко повредено по пад од тракторска приколка

Шестнаесетгодишник од гостиварското село Сенокос вчера се здобило со тешки телесни повреди по пад од трактор со приколка во селото Добри Дол, што ја управувал А.Ч. (25) од село Топлица. МВР информира дека момчето со возило на Итната медицинска помош било пренесено во Општата болница во Гостивар од каде поради карактерот на повредите било транспортирано

Шеснаесетгодишно момче се здоби со тешки повреди по пад од тракторска приколка

Шеснаесетгодишно момче се здоби со тешки повреди по пад од тракторска приколка

А.Ч. (25) од село Топлица, вчера во 9:35 часот додека управувал трактор со приколка во село Добридол, гостиварско, од приколката паднал 16-годишник од село Сенокос при што се здобил со повреди. Со возило на Итна медицинска помош тој бил пренесен од Медицински центар Гостивар, а потоа, поради карактерот на повредите, бил пренесен во комплексот клиники