притисни ентер »

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Молекула пронајдена во хималајската габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето на рак. Станува збор за нов вид хемотерапија, заснована на оваа „магичната хемикалија“ во развој. Лекот, наречен „НУК-7738“, е развиен во Универзитетот Оксфорд, во соработка со британската фармацевтска компанија „Нукана“ и е важен бидејќи има способност

Лек добиен од хималајска габа 40 проценти поефикасно ги убива ќелиите на ракот

Лек добиен од хималајска габа 40 проценти поефикасно ги убива ќелиите на ракот

ФУТУРАМА Лек добиен од хималајска габа 40 проценти поефикасно ги убива ќелиите на ракот 4 минути 0 0 Молекула пронајдена во хималајска габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето пациенти од рак. Се работи за нов тип хемотерапија, заснована на „магична хемикалија“ која се покажа исклучително ефикасна како лек против рак. Лекот е наречен

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Молекула пронајдена во хималајската габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето на рак. Станува збор за нов вид хемотерапија, заснована на оваа „магичната хемикалија“ во развој. Лекот, наречен „НУК-7738“, е развиен во Универзитетот Оксфорд, во соработка со британската фармацевтска компанија „Нукана“ и е важен бидејќи има способност

Лек добиен од хималајска габа 40 проценти поефикасно ги убива ќелиите на ракот

Лек добиен од хималајска габа 40 проценти поефикасно ги убива ќелиите на ракот

Молекула пронајдена во хималајска габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето пациенти од рак. Се работи за нов тип хемотерапија, заснована на „магична хемикалија“ која се покажа исклучително ефикасна како лек против рак. Лекот е наречен NUC-778, а го развија научниците од Универзитетот Оксфорд во соработка со британската фармацевтска

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак Молекула пронајдена во хималајската габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето на рак. Станува збор за нов вид хемотерапија, заснована на оваа „магичната хемикалија“ во развој. Лекот, наречен „НУК-7738“, е развиен во Универзитетот Оксфорд, во соработка со британската фармацевтска компанија

Лек добиен од хималајска габа 40 проценти поефикасно ги убива ќелиите на ракот

Лек добиен од хималајска габа 40 проценти поефикасно ги убива ќелиите на ракот

Молекула пронајдена во хималајска габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето пациенти од рак. Се работи за нов тип хемотерапија, заснована на „магична хемикалија“ која се покажа исклучително… Текстот Лек добиен од хималајска габа 40 проценти поефикасно ги убива ќелиите на ракот е превземен од USB.mk . The post Лек добиен од хималајска

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

– Молекула пронајдена во хималајската габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето на рак. Станува збор за нов вид хемотерапија, заснована на оваа „магичната хемикалија“ во развој. Лекот, наречен „НУК-7738“, е развиен во Универзитетот Оксфорд, во соработка со британската фармацевтска компанија „Нукана“ и е важен бидејќи има способност

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Хималајските габи кријат делотворен лек за рак

Молекула пронајдена во хималајската габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето на рак. Станува збор за нов вид хемотерапија, заснована на оваа „магичната хемикалија” во развој. Лекот, наречен „НУК-7738″, е развиен во Универзитетот Оксфорд, во соработка со британската фармацевтска компанија „Нукана” и е важен бидејќи има способност

Лек добиен од хималајска габа ги убива ќелиите на ракот

Лек добиен од хималајска габа ги убива ќелиите на ракот

Молекула пронајдена во хималајска габа може да претставува огромен чекор напред во лекувањето пациенти од рак. Се работи за нов тип хемотерапија, заснована на „магична хемикалија“ која се покажа исклучително ефикасна како лек против рак. Лекот е наречен NUC-778, а го развија научниците од Универзитетот Оксфорд во соработка со британската фармацевтска