притисни ентер »

Google спрема повеќе реклами на мобилните уреди

Google спрема повеќе реклами на мобилните уреди

Google објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди за да им олесни на корисниците на Android и iOS  да пронаоѓаат информации за производите кои сакаат да ги купат. Таканаречените Discovery реклами ќе бидат достапни на сите огласувачи подоцна во текот на годината, како нов начин да се допре до корисниците преку

„Гугл“: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека набргу ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на „Андроид“ и „Иос“ полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените дискавери-реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на Android и iOS полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените „дискавери“ реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на Android и iOS полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените „дискавери“ реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ потврди: Наскоро ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на Android и iOS полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените „дискавери“ реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

„Гугл“ потврди: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ потврди: Набргу ќе има многу повеќе реклами на мобилните уреди

„Гугл“ објави дека набргу ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, како што велат од компанијата, со цел да им олеснат на корисниците на „Андроид“ и „Иос“ полесно да најдат информации за производите што сакаат да ги купат. Таканаречените дискавери-реклами ќе бидат достапни за сите огласувачи подоцна во текот на годинава како

Google потврди: Во иднина повеќе реклами на мобилните уреди

Google потврди: Во иднина повеќе реклами на мобилните уреди

Google објави дека наскоро ќе почне да поставува повеќе реклами и огласи на мобилните уреди, за да им олесни на Android и iOS корисниците да најдат информации за производите кои сакаат да ги купат. Т.н. Discovery реклами, ќе им бидат достапни на сите огласувачи во текот на оваа година, како и нов начин за пристап до корисниците преку Google екосистемите

Google наскоро воведува нова генерација интернет реклами

Google наскоро воведува нова генерација интернет реклами

Google најави еден куп нови видови на реклами, кои ќе почнат да се појавуваат насекаде. Пребарувањето на Google на мобилни уреди наскоро ќе добие посебна „галерија“ со реклами, која ќе им овозможи на огласувачите да му прикажат на корисникот неколку фотографии кои може да ги погледне. Исто така, ќе има и реклами кои ќе се вметнуваат во делот наречен

Google рекламите ќе го преплават вашиот смартфон

Google рекламите ќе го преплават вашиот смартфон

Google потврди дека на сите свои мобилни платформи ќе го зголеми и бројот и видот на онлајн реклами со цел како што вели подобро да ги информира корисниците за производи кои се од нивен интерес. На огласувачите ќе им се понудат нови Gallery ads во форма на повеќе слики низ кои ќе може да прелистувате и да реагирате. Новите видови на Discovery реклами