притисни ентер »

Вака руски специјалци израдуваа дечиња од дом за деца без родители

Вака руски специјалци израдуваа дечиња од дом за деца без родители

Руски специјалци (спецназовци) извршија „јуриш” на едно руско сиропиталиште за да им... посакаат на децата среќна Нова година, им поделија подароци, па дури и запеаја со нив „Ринге ринге раја”. ШТО?! Добро сте слушнале. Локалното одделение на полицијата во Јамало-Ненецкиот автономен округ објави фотографии од овој настан: петмина оперативци минуваат