притисни ентер »

Производител на антивирус ги шпионирал корисниците и ги продавал информациите

Производител на антивирус ги шпионирал корисниците и ги продавал информациите

Доколку сте корисници на Avast или пак AVG антивирусот тогаш немаме баш убави вести за вас. Според информациите на The Verge, популарниот антивирус софтвер ги следел сите негови корисници што прават. Кога ќе го инсталирате антивирусот, тоа го правите за да го заштитите вашиот компјутер од напади и да ја сочувате вашата приватност, но Avast и AVG не

Популарен антивирус ги шпионирал корисниците и ги продавал нивните информации

Популарен антивирус ги шпионирал корисниците и ги продавал нивните информации

Според страницата The Verge, популарниот антивирусен софтвер следи сè што прават нејзините корисници! Кога инсталирате антивирус, го правите тоа за да го заштитите вашиот компјутер од напад и да ја заштитите вашата приватност, но Avast и AVG не мислеле исто. loading... Гугл тајно собира здравствени податоци за корисниците Според извештаите спроведени

Колку чини бесплатната компјутерска заштита на Аваст?

Колку чини бесплатната компјутерска заштита на Аваст?

Ако прашате кој било економист за бесплатноста на некоја услуга веднаш ќе добиете одговор “Не постои бесплатен ручек”, иако човек се надева, нели... Но, се чини дека има нешто во изреката и дека некои понуди се предобри за да бидат во целост вистинити. Рубрика: Информатика Соработник: Невенка Стојановска Датум: Вторник, 28 Јануари, 2020 - 15:15 Image: