притисни ентер »

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

Европската агенција за лекови (ЕМА) соопшти дека секоја земја треба сама да одлучи како ќе го третира нивниот заклучок дека по приемот на вакцината „АстраЗенека“ постои ризик од згрутчување на крвта. При донесување на одлуката секоја земја треба да ја земе предвид моменталната епидемиолошка состојба и достапноста на другите вакцини, соопшти ЕМА, пренесувана

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „Астра Зенека“

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „Астра Зенека“

Европската агенција за лекови (ЕМА) соопшти дека секоја земја треба сама да одлучи како ќе го третира нивниот заклучок дека по приемот на вакцината „Астра Зенека“ постои ризик од згрутчување на крвта. При донесување на одлуката секоја земја треба да ја земе предвид моменталната епидемиолошка состојба и достапноста на другите вакцини, соопшти ЕМА, пренесувана

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“ Европската агенција за лекови (ЕМА) соопшти дека секоја земја треба сама да одлучи како ќе го третира нивниот заклучок дека по приемот на вакцината „АстраЗенека“ постои ризик од згрутчување на крвта. При донесување на одлуката секоја земја треба да ја земе предвид моменталната епидемиолошка

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

Европската агенција за лекови (ЕМА) соопшти дека секоја земја треба сама да одлучи како ќе го третира нивниот заклучок дека по приемот на вакцината „АстраЗенека“ постои ризик од згрутчување на крвта. При донесување на одлуката секоја земја треба да ја земе предвид моменталната епидемиолошка состојба и достапноста на другите вакцини, соопшти ЕМА, пренесувана

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

– Европската агенција за лекови (ЕМА) соопшти дека секоја земја треба сама да одлучи како ќе го третира нивниот заклучок дека по приемот на вакцината „АстраЗенека“ постои ризик од згрутчување на крвта. При донесување на одлуката секоја земја треба да ја земе предвид моменталната епидемиолошка состојба и достапноста на другите вакцини, соопшти ЕМА,

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека“

Европската агенција за лекови (ЕМА) соопшти дека секоја земја треба сама да одлучи како ќе го третира нивниот заклучок дека по приемот на вакцината „АстраЗенека“ постои ризик од згрутчување на крвта. При донесување на одлуката секоја земја треба да ја земе предвид моменталната епидемиолошка состојба и достапноста на другите вакцини, соопшти ЕМА, пренесувана

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека”

ЕМА: Секоја држава самостојно да одлучи за вакцината „АстраЗенека”

Европската агенција за лекови (ЕМА) соопшти дека секоја земја треба сама да одлучи како ќе го третира нивниот заклучок дека по приемот на вакцината „АстраЗенека” постои ризик од згрутчување на крвта. При донесување на одлуката секоја земја треба да ја земе предвид моменталната епидемиолошка состојба и достапноста на другите вакцини, соопшти ЕМА, пренесувана