притисни ентер »

Се уриваат 26 куќи во Ќерамидница кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ (ФОТО)

Се уриваат 26 куќи во Ќерамидница кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ (ФОТО)

Екипи на Град Скопје деновиве почнаа да уриваат објекти кои се наоѓаат на трасата за продолжувањето на булеварот АСНОМ преку новиот мост во Аеродром низ Ќерамидница. Како што велат гладските власти, сите објекти се експропирани, а сопствениците се обештетени. - кипи на Град Скопје продолжуваат со уривање на објектите кои се наоѓаат на трасата за продолжување

Се уриваат објектите на потегот за продолжување на булеварот АСНОМ

Се уриваат објектите на потегот за продолжување на булеварот АСНОМ

Екипи на Град Скопје продолжуваат со уривање на објектите кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ преку новиот мост во Аеродром низ Керамидница, информираат од Град Скопје. Оттаму додаваат дека објектите кои се уриваат се експропирани, а сопствениците се обесштетени според законски предвидената методологија.

Се уриваат 26 куќи во Ќерамидница кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ

Се уриваат 26 куќи во Ќерамидница кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ

Се уриваат 26 куќи во Ќерамидница кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ Елена Вељановска Пред 15 секунди Се уриваат куќи во Ќерамидница / Фото: Град Скопје Екипи на Град Скопје деновиве започнаа со уривање на објектите кои се наоѓаат на трасата за продолжување на булеварот АСНОМ преку новиот мост во Аеродром низ Ќерамидница.

ВМРО-ДПМНЕ: Петре Шилегов продолжува да се фали со проекти на претходниот градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Петре Шилегов продолжува да се фали со проекти на претходниот градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ

Петре Шилегов продолжува да се фали со проекти на претходниот градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ, Коце Трајановски. Пешачкиот мост кој денеска Шилегов го пушти во употреба беше спремен за користење уште кога ја презема власта. Се прашуваме дали не му е срам ма Шилегов да промовира проекти на кои едно штрафче нема ставено. Шилегов нема реализирано ниту едно