притисни ентер »

Дваесет и двегодишна девојка пронајдена мртва во нејзиниот дом

Дваесет и двегодишна девојка пронајдена мртва во нејзиниот дом

Дваесет и двегодишна девојка, вчера утрото, била пронајдена мртва во нејзиниот дом во Штип. „Во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР

Трагедија во Штип: Мајка ја пронашла мртва својата ќерка

Трагедија во Штип: Мајка ја пронашла мртва својата ќерка

Вчера во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Штип. За настанот е известен Јавен обвинител, по чија наредба телото на починатата ќе биде

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Девојка на 22-годишна возраст вчера била пронајдена почината во нејзиниот дом на улицата „Булевар ЈНА“ во Штип. Девојката била во бессознание кога ја пронашла нејзината мајка, по што од страна на Итната медицинска помош била констатирана смрт. Од МВР засега нема детали за причината за смртта на младата девојка. Оттука велат дека нејзиното тело ќе биде

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Девојка на 22-годишна возраст вчера била пронајдена почината во нејзиниот дом на улицата „Булевар ЈНА“ во Штип. Девојката била во бессознание кога ја пронашла нејзината мајка, по што од страна на Итната медицинска помош била констатирана смрт. Од МВР засега нема детали за причината за смртта на младата девојка. Оттука велат дека нејзиното тело ќе биде

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Девојка на 22-годишна возраст вчера била пронајдена почината во нејзиниот дом на улицата „Булевар ЈНА“ во Штип. Девојката била во бессознание кога ја пронашла нејзината мајка, по што од страна на Итната медицинска помош била констатирана смрт. Од МВР засега нема детали за причината за смртта на младата девојка. Оттука велат дека нејзиното тело ќе биде

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Мајка ја пронашла својата ќерка (22) почината!

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Мајка ја пронашла својата ќерка (22) почината!

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Мајка ја пронашла својата ќерка (22) почината! На 20.11.2020 во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Штип. За

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Девојка на 22-годишна возраст вчера била пронајдена почината во нејзиниот дом на улицата „Булевар ЈНА“ во Штип. Девојката била во бессознание кога ја пронашла нејзината мајка, по што од страна на Итната медицинска помош била констатирана смрт. Од МВР засега нема детали за причината за смртта на младата девојка. Оттука велат дека нејзиното тело ќе биде

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Мајка ја пронашла својата ќерка (22) мртва!

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Мајка ја пронашла својата ќерка (22) мртва!

ТРАГЕДИЈА ВО МАКЕДОНИЈА: Мајка ја пронашла својата ќерка (22) мртва! На 20.11.2020 во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Штип. За настанот

Дваесет и две годишна девојка од Штип пронајдена мртва

Дваесет и две годишна девојка од Штип пронајдена мртва

Дваесет и две годишна девојка од Штип вчера починала во сопствениот дом. Во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Штип. За настанот е

Мајка си ја пронашла својата ќерка мртва во нивниот дом

Мајка си ја пронашла својата ќерка мртва во нивниот дом

На 20.11.2020 во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Штип. За настанот е известен Јавен обвинител, по чија наредба телото на починатата

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Девојка на 22-годишна возраст вчера била пронајдена почината во нејзиниот дом на улицата „Булевар ЈНА“ во Штип. Девојката била во бессознание кога ја пронашла нејзината мајка, по што од страна на Итната медицинска помош била констатирана смрт. Од МВР засега нема детали за причината за смртта на младата девојка. Оттука велат дека нејзиното тело ќе биде

КОЈА Е ПРИЧИНАТА ЗА СМРТТА НА 22 ГОДИШНАТА ДЕВОЈКА ОД ШТИП - ќе ги даде ли обдукцијата одговорите

КОЈА Е ПРИЧИНАТА ЗА СМРТТА НА 22 ГОДИШНАТА ДЕВОЈКА ОД ШТИП - ќе ги даде ли обдукцијата одговорите

По наредба на јавен обвинител ќе се даде на обдукција телото на 22 годишна девојка од Штип, која била пронајдена од нејзината мајка во бессознаие. Мајката викнала Брза помош, чии лекар само констатирал смрт. „На 20.11.2020 во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка

Tpaгeдиja вo Штип: Мајка ja пpoнaшлa mpтвa cвojaтa ќepкa

Tpaгeдиja вo Штип: Мајка ja пpoнaшлa mpтвa cвojaтa ќepкa

На 20.11.2020 во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Штип. За настанот е известен Јавен обвинител, по чија наредба телото на починатата

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Млада девојка од Штип пронајдена мртва во нејзиниот дом

Девојка на 22-годишна возраст вчера била пронајдена почината во нејзиниот дом на улицата „Булевар ЈНА“ во Штип. Девојката била во бессознание кога ја пронашла нејзината мајка, по што од страна на Итната медицинска помош била констатирана смрт. Од МВР засега нема детали за причината за смртта на младата девојка. Оттука велат дека нејзиното тело ќе биде

Девојка од Штип пронајдена мртва во својот дом

Девојка од Штип пронајдена мртва во својот дом

Дваесет и двегодишна девојка, вчера утрото, била пронајдена мртва во нејзиниот дом во Штип. -Во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на ул.„Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР

Штипјанка станала од спиење и ја пронашла почината 22- годишната ќерка

Штипјанка станала од спиење и ја пронашла почината 22- годишната ќерка

На 20.11.2020 во СВР Штип било пријавено дека К.В. околу 07.00 часот во нејзиниот дом на улица „Булевар ЈНА“ во Штип, ја пронашла својата ќерка С.В.(22) во бессознание. Од лекар на Итна медицинска помош е констатирана смрт. Увид на местото на настанот извршила екипа од СВР Штип. За настанот е известен Јавен обвинител, по чија наредба телото на починатата