Четврток во долго палто и фармерки

Добро утро. Се надеваме дека сте во добро здравје и дека нè читате од своите домови. Вие што сепак морате да излезете од дома, ние имаме еден предлог. Нашиот денешен предлог е тренди комбинација составена од фармерки и карирано дворедно долго палто. Тоа пак е во комбинација со класична сива кошула, а стајлингот е комплетиран со гумени чизми на висока