притисни ентер »

Бразилскиот спортски комплекс Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразилскиот спортски комплекс Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти заразени со новиот коронавирус. Маракана е најпознатиот фудбалски стадион во светот, кој двапати беше домаќин на финалето на Светското првенство (1950 и 2014 година). На стадионот беа отворени и минатите Олимписки игри. Локалните власти на Рио де Жанеиро

„Маракана“ се пренаменува во болница за заразени од коронавирус

„Маракана“ се пренаменува во болница за заразени од коронавирус

„Маракана“ се пренаменува во болница за заразени од коронавирус Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти заразени со новиот коронавирус. Маракана е најпознатиот фудбалски стадион во светот, кој двапати беше домаќин на финалето на Светското првенство (1950 и 2014 година). На стадионот беа отворени

Бразил: Стадионот Маракана ќе биде пренаменет во болница за коронавирусот

Бразил: Стадионот Маракана ќе биде пренаменет во болница за коронавирусот

Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти заразени со новиот коронавирус. Маракана е најпознатиот фудбалски стадион во светот, кој двапати беше домаќин на финалето на Светското првенство (1950 и 2014 година). На стадионот беа отворени и минатите Олимписки игри. Локалните власти на Рио де Жанеиро

Бразилскиот спортски комплекс Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразилскиот спортски комплекс Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти заразени со новиот коронавирус. Маракана е најпознатиот фудбалски стадион во светот, кој двапати беше домаќин на финалето на Светското првенство (1950 и 2014 година). На стадионот беа отворени и минатите Олимписки игри. Локалните власти на Рио де Жанеиро

Бразил: Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразил: Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти заразени со новиот коронавирус. Маракана е најпознатиот фудбалски стадион во светот, кој двапати беше домаќин на финалето на Светското првенство (1950 и 2014 година). На стадионот беа отворени и минатите Олимписки игри. Локалните власти на Рио де Жанеиро

ФОТО: Бразилска Маракана станува болница, се бара решение за локацијата на креветите

ФОТО: Бразилска Маракана станува болница, се бара решение за локацијата на креветите

Еден од најпознатите фудбалски стадиони во светот, бразилска Маракана, станува болница. Властите во Бразил одлучиле спортскиот комплекс да биде привремена болница за пациенти заразени со коронавирус, а дополнително ќе се одлучува колку кревети ќе бидат поставени. Се уште не е познато дали привремената болница ќе биде подигната на фудбалскиот терен

Бразилскиот стадион Маракана ќе биде привремена болница за пациенти со коронавирус

Бразилскиот стадион Маракана ќе биде привремена болница за пациенти со коронавирус

Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти заразени со новиот коронавирус. Маракана е најпознатиот фудбалски стадион во светот, кој двапати беше домаќин на финалето на Светското првенство (1950 и 2014 година). На стадионот беа отворени и минатите Олимписки игри. Локалните власти на Рио де Жанеиро

Бразилскиот спортски комплекс Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразилскиот спортски комплекс Маракана ќе биде пренаменет во болница

– Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти заразени со новиот коронавирус. Маракана е најпознатиот фудбалски стадион во светот, кој двапати беше домаќин на финалето на Светското првенство (1950 и 2014 година). На стадионот беа отворени и минатите Олимписки игри. Локалните власти на Рио де Жанеиро

Бразилскиот спортски комплекс Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразилскиот спортски комплекс Маракана ќе биде пренаменет во болница

Бразилските власти одлучија спортскиот комплекс Маракана да биде привремена болница за пациенти заразени со новиот коронавирус. Маракана е најпознатиот фудбалски стадион во светот, кој двапати беше домаќин на финалето на Светското првенство (1950 и 2014 година). На стадионот беа отворени и минатите Олимписки игри. Локалните власти на Рио де Жанеиро

Славната „Маракана“ се трансформира во болница!

Славната „Маракана“ се трансформира во болница!

Еден од најпознатите светски фудбалски храмови, „Маракана“ во Рио де Жанеиро е еден од повеќето бразилски стадиони кои ќе бидат трансформирани во болници каде што ќе се сместуваат заразените од корона вирусот. Бразилската гордост „Маракана“ е инаку домашен стадион на клубот Фламенго, кој го предаде стадионот на локалните власти исто како што направија

Славната „Маракана“ се трансформира во болница!

Славната „Маракана“ се трансформира во болница!

Еден од најпознатите светски фудбалски храмови, „Маракана“ во Рио де Жанеиро е еден од повеќето бразилски стадиони кои ќе бидат трансформирани во болници каде што ќе се сместуваат заразените од корона вирусот. Бразилската гордост „Маракана“ е инаку домашен стадион на клубот Фламенго, кој го предаде стадионот на локалните власти исто како што направија

КОВИД-19: Стадионот на Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс ќе стане болница

КОВИД-19: Стадионот на Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс ќе стане болница

Легендарниот бразилски стадион „Пакаембу“, на кој играат Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс, ќе биде претворен во теренска болница за да прими пациенти заболени со коронавирус, пренесе Асошиејтед Прес. Стадионот ќе добие пренамена во полска болница во рок од 10 дена. Стадионот се наоѓа во близина на најголемите болници во Сао Паоло, каде не се доволни

КОВИД-19: Стадионот на Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс ќе стане болница

КОВИД-19: Стадионот на Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс ќе стане болница

Легендарниот бразилски стадион „Пакаембу“, на кој играат Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс, ќе биде претворен во теренска болница за да прими пациенти заболени со коронавирус, пренесе Асошиејтед Прес. Стадионот ќе добие пренамена во полска болница во рок од 10 дена. Стадионот се наоѓа во близина на најголемите болници во Сао Паоло, каде не се доволни

Eден од најголемите стадиони во Бразил ќе се претвори во болница пациенти заразени со Ковид-19

Eден од најголемите стадиони во Бразил ќе се претвори во болница пациенти заразени со Ковид-19

Легендарниот бразилски стадион „Пакаембу“ кој го делат Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијас ќе се претвори во болница за пациенти заболени со коронавирус. Бразилските медиуми објавија дека стадионот ќе биде пренаменет во болница во рок од десет дена. Поволност на стадионот е што се наоѓа во близина на една од најголемите бразилски болници. Идејата за

КОВИД-19: Стадионот на Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс ќе стане болница

КОВИД-19: Стадионот на Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс ќе стане болница

Легендарниот бразилски стадион „Пакаембу“, на кој играат Сао Паоло, Палмеирас и Коринтијанс, ќе биде претворен во теренска болница за да прими пациенти заболени со коронавирус, пренесе Асошиејтед Прес. Стадионот ќе добие пренамена во полска болница во рок од 10 дена. Стадионот се наоѓа во близина на најголемите болници во Сао Паоло, каде не се доволни