притисни ентер »

„Медиумите му ја убија мајката, а сега му ја распнуваат жената“, славниот актер со поддршка за принцот Хари

„Медиумите му ја убија мајката, а сега му ја распнуваат жената“, славниот актер со поддршка за принцот Хари

„Медиумите му ја убија мајката, а сега му ја распнуваат жената“, славниот актер со поддршка за принцот Хари Хју Грант во последното интервју ја поддржа одлуката на принцот Хари за повлекување од должноста од британското кралско семејство. -Јас сум на страната на Хари. Таблоидите ја убија мајка му, а сега му ја распнуваат жената. Мислам дека негова

Хју Грант за принцот Хари: Таблоидите ја убија мајка му, а сега му ја распнуваат жената

Хју Грант за принцот Хари: Таблоидите ја убија мајка му, а сега му ја распнуваат жената

Хју Грант во последното интервју ја поддржа одлуката на принцот Хари за повлекување од должноста од британското кралско семејство. Јас сум на страната на Хари. Таблоидите ја убија мајка му, а сега му ја распнуваат жената. Мислам дека негова должност како маж е да си го заштити семејството, така што го поддржувам, рече 59-годишниот глумец во интервјуто

Хју Грант го поддржува принцот Хари: Медиумите ја убија мајка му, а сега му ја распнуваат жената

Хју Грант го поддржува принцот Хари: Медиумите ја убија мајка му, а сега му ја распнуваат жената

Хју Грант во последното интервју ја поддржа одлуката на принцот Хари за повлекување од должноста од британското кралско семејство. „Јас сум на страната на Хари. Таблоидите ја убија мајка му, а сега му ја распнуваат жената. Мислам дека негова должност како маж е да си го заштити семејството, така што го поддржувам“, рече 59-годишниот глумец во интервјуто