Фризури што ќе ви помогнат да издржите 6 дена без миење на косата

Не постои жена која барем еднаш не го занемарила миењето на косата. Можеби сте немале време, сте немале услови, или пак едноставно ве мрзело. Во овие ситуации најчесто посегаме по шампони за суво миење, но тие не се секогаш најдоброто решение. Од друга страна, пак, и пречестото миење на косата е штетно за неа. --> Сигурно познавате барем една девојка