притисни ентер »

Припадници на ебр уапсија затвореник избеган од штипскиот затвор

Припадници на ебр уапсија затвореник избеган од штипскиот затвор

Полициски припадници на единицата за брзо распоредување во текот на денешниот ден го уапсиле лицето Ч.Р. кое пред повеќе од четири месеци избегало од штипскиот затвор. Станува збор за лице кое било осудено на казна затвор за кривично дело силување, при што од казната биле преостанати од 3,5 години. Полициски извори брифираат дека при апсењето лицето

Припадници на ебр уапсија затвореник избеган од штипскиот затвор

Припадници на ебр уапсија затвореник избеган од штипскиот затвор

Полициски припадници на единицата за брзо распоредување во текот на денешниот ден го уапсиле лицето Ч.Р. кое пред повеќе од четири месеци избегало од штипскиот затвор. Станува збор за лице кое било осудено на казна затвор за кривично дело силување, при што од казната биле преостанати од 3,5 години. Полициски извори брифираат дека при апсењето лицето

Припадници на ЕБР уапсиле лице избегано од штипскиот затвор

Припадници на ЕБР уапсиле лице избегано од штипскиот затвор

Припадници на ЕБР уапсиле лице избегано од штипскиот затвор Полициски припадници на единицата за брзо распоредување во текот на денешниот ден го уапсиле лицето Ч.Р. кое пред повеќе од четири месеци избегало од штипскиот затвор. Станува збор за лице кое било осудено на казна затвор за кривично дело силување, при што од казната биле преостанати од 3,5

ИЗБЕГАА ОД ЗАТВОРОТ ВО СТРУГА ПА ПОСЛЕ 13 МИНУТИ БИЛЕ ПРИВЕДЕНИ, не стигнаа да се израдуваат

ИЗБЕГАА ОД ЗАТВОРОТ ВО СТРУГА ПА ПОСЛЕ 13 МИНУТИ БИЛЕ ПРИВЕДЕНИ, не стигнаа да се израдуваат

На  24.04.2020 во 01:20 часот, во атарот на  струшката населба Теферич, пронајдени и приведени се Б.С.(34) и С.К.(32), двајцата од Струга. Приведувањето е извршено, откако во 01:07 часот во Полициската станица во Струга, од затворот во Струга е добиено телефонско известување дека двете лица избегале од казнено поправната установа каде издржувале затворска

ИЗБЕГАА ОД ЗАТВОРОТ ВО СТРУГА ПА ПОСЛЕ 13 МИНУТИ БИЛЕ ПРИВЕДЕНИ, не стигнаа да се израдуваат

ИЗБЕГАА ОД ЗАТВОРОТ ВО СТРУГА ПА ПОСЛЕ 13 МИНУТИ БИЛЕ ПРИВЕДЕНИ, не стигнаа да се израдуваат

На  24.04.2020 во 01:20 часот, во атарот на  струшката населба Теферич, пронајдени и приведени се Б.С.(34) и С.К.(32), двајцата од Струга. Приведувањето е извршено, откако во 01:07 часот во Полициската станица во Струга, од затворот во Струга е добиено телефонско известување дека двете лица избегале од казнено поправната установа каде издржувале затворска

Двајца затвореници избегале од затворот во Струга, биле приведени по 13 минути

Двајца затвореници избегале од затворот во Струга, биле приведени по 13 минути

Двајца затвореници избегале од затворот во Струга, биле приведени по 13 минути На  24.04.2020 во 01:20 часот, во атарот на  струшката населба Теферич, пронајдени и приведени се Б.С.(34) и С.К.(32), двајцата од Струга. Приведувањето е извршено, откако во 01:07 часот во Полициската станица во Струга, од затворот во Струга е добиено телефонско известување

Затвореници избегале од затворот во Струга, приведени за 13 минути

Затвореници избегале од затворот во Струга, приведени за 13 минути

Во полицискиот билтен денеска стои дека двајца затвореници од затворот во Струга избегале синоќа околу еден часот, но веднаш по пријавата тие биле пронајдени од полицијата и приведени. Имено, денеска во 1.20 часот, во атарот на струшката населба Теферич, пронајдени и приведени се Б.С.(34) и С.К.(32), двајцата од Струга. Приведувањето е извршено, откако

Пронајдени и лишени од слобода се двајцата затвореници кои избегаа од КПУ

Пронајдени и лишени од слобода се двајцата затвореници кои избегаа од КПУ

Денеска во 01.20 часот, во атарот на струшката населба Теферич, пронајдени и приведени се Б.С.(34) и С.К.(32), двајцата од Струга. Приведувањето е извршено, откако во 01:07 часот во Полициската станица во Струга, од затворот во Струга е добиено телефонско известување дека двете лица избегале од казнено поправната установа каде издржувале затворска

Пронајдени и уапсени затвореници кои избегаа од затворот во Струга

Пронајдени и уапсени затвореници кои избегаа од затворот во Струга

Две лица кои избегале од затворот во Струга биле истата ноќ пронајдени и уапсени, објави полиијата. -Изминатата ноќ во 01:20 часот, во атарот на  струшката населба Теферич, пронајдени и приведени се 34-годишниот Б.С. и 32-годишниот С.К., двајцата од Струга. Приведувањето е извршено, откако во 01:07 часот во Полициската станица во Струга, од затворот

Две лица пронајдени и приведени откако избегале од казнено поправната установа каде издржувале затворска казна

Две лица пронајдени и приведени откако избегале од казнено поправната установа каде издржувале затворска казна

Денеска во 01.20 часот, во атарот на струшката населба Теферич, пронајдени и приведени се Б.С.(34) и С.К.(32), двајцата од Струга. Приведувањето е извршено, откако во 01.07 часот во Полициската станица во Струга, од затворот во Струга е добиено телефонско известување дека двете лица избегале од казнено поправната установа каде издржувале затворска